sobota, 27 júla, 2024

Ak by Ťa zaujímalo, ako na Teba dokážem ľahko zabudnúť, tu máš návod…

Budem Ti chýbať, keď sa naučím znovu milovať. Moja pozornosť a láska sa zameria na úplne inú osobnosť, ktorá si to tentokrát zaslúži mnohokrát ako Ty a vrátim mu to 100-krát viac ako Tebe. Keď nato konečne prídeš a začnem Ti chýbať, budeš sa pozerať ako sa po jeho boku dokážem usmievať. Povieš už konečne niečo na moje správanie ? To až vtedy si Ťa všimnem.

Dokážem Ti ukázať, ako viem ľúbiť niekoho iného a budeš ma ešte ľúbiť. Budeš si želať, aby sme spoločne a znovu začali náš vzťah, aby si sa ku mne správal oveľa lepšie ako predtým, budeš sa však mlčky pozerať a sledovať ako to robí niekto iný za Teba.

Napíšeš mi srdcervúcu sms-ku kde spomenieš všetky naše spoločné chvíle, budeš si myslieť ako na mňa dokážeš mať dosah, lebo ma už niekoľko rokov poznáš. No sklamem Ťa, budem mať oveľa lepšie veci na práci ako Ti odpisovať. Naše spoločné chvíle sú preč a moje dlhé správy tu už nebudú. Môj život môžeš sledovať a spomínať, že som bola Tá najlepšia vec v Tvojom živote.

Čo Ty nato, ak zistíš že sa mám oveľa lepšie a posunula som sa niekde inde ? Som šťastnejšia bez Teba, nesnažím sa Ti to vnucovať , cítim to tak a o to je to krajšie. Naše spoločné rozhovory Ti doslova nebudú dať spať a budeš na ne myslieť. Ostávajú Ti naše spomienky a moje správy, ktoré si budeš čítať a predstavovať si tie chvíle, kedy si ma mal.

Bude Ti chýbať, že sa o Teba niekto zaujímal, kedy a v akom stave si prišiel domov, však ? Ako dlho Ti trvala táto radosť, ktorou som Ťa vedela prekvapiť dennodenne ? Čo mi na to povieš ? Bola som osoba, s ktorou si si rada ľahla do postele a usmiala sa na Teba? Bude to tak.. Chcela som toľko pre nás do budúcnosti urobiť ale niekde sa to zastavilo a už som ďalej sama ísť nemohla. Toto všetko, čo teraz prežívam s niekým iným, Ti dáva konečne zmysel a uvedomuješ si našu a moju hodnotu. Možno sa budeš preto nenávidieť. Potom si uvedomíš, koľko vecí som pre Teba chcela urobiť a robila. Moja radosť závisela od Tvojho šťastia a nie jedného úsmevu, ktorý si mi dokázal opätovať.

Bude Ti chýbať môj dennodenný snap (krátka textová alebo obrazová správa, ktorá sa po niekoľkých sekundách sama vymaže a už sa neobjaví ) Zazvoní Ti mobil, ideš k telefónu a želáš si, aby to bol môj telefonát, ale nebude to ono čo očakávaš. Budem Ti presne chýbať, ako niekedy Ty mne, keď si ma bral na ľahkú váhu.

Uvedomíš si, že tu nie je nikto kto by Ťa miloval viac ako ja.. Keď sa ráno zobudíš sám, zistíš že Ti to chýba. Keď ideš zaspávať sám, zistíš že som to bola ja, kto za Tebou neskoro v noci prišiel. A potom všetkom nastane ľútosť a všetko Ťa to bude prenasledovať, dokonca aj v Tvojom spánku, keď sa zobudíš vedľa niekoho, kto nebudem ja. Potom mi začneš volať alebo mi napíšeš. Možno sa dohodneme na stretnutí.

Prídeme ku stolu a prisadneme si ako predtým. Potom zistíš, ako som sa zmenila, že už som silná osobnosť. Nebola som človek, s ktorým si bol nespokojný ale bol si to Ty sám, kto bol nespokojný sám so Sebou. Zlomil si mi srdce, aby si dal svoje dokopy. Vždy si mohol zmeniť a otočiť priebeh večera, vždy si si to mohol vážiť a pristupovať s rešpektom, konať s rozvahou a nerobiť tie isté chyby dvakrát. Mal si na to toľko času, vybrať si a nikdy som to nebola ja. Preto som sa rozhodla pre Seba. Pre život, bez Teba. 

 

 Thought.is

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights