Prečo si zaslúžiš niečo oveľa lepšie, ako jeho?

Už to nie je človek, ktorého si milovala. Tá osoba, ktorá sa na Teba so záujmom pozerala a chcela sa tešiť Tvojou prítomnosťou. Nie je to človek, ktorý si získal Tvoje srdce, ale je to človek, ktorý Ti ho ukradol.

Musíš ho nechať tak a prídeš sama na to, že sa za Tebou ani nebude chcieť obzrieť. Budeš očakávať, že mu príde smutno a ozve sa Ti sám od Seba? Mnoho ľudí si to myslí, že muž je na ženách závislý. Možno je to iba vtedy, keď ma v zálohe zopár ďalších alebo nič lepšie nemá. Určite sa nezdrží dlho vo vašom živote keď sa znovu ozve. Budete mu chýbať ako človek alebo váš sex? Je to veľká dilema, to nikto nevie. Ale aký je človek v skutočnosti sa ukáže v tých najkritickejších momentoch, alebo na konci vzťahu keď už vie, že nič od Vás nedostane. Je to iba zbabelec a jediný človek, na ktorom v celom živote záleží ste iba Vy samé.

Nie je to unikátny charakter, je to iba človek čo si berie a len berie, nič Vám nevráti. Ale to neuvidíte. Myslí iba na Seba. Ale to nepoznáme. To nikto nevie, s kým sa na začiatku vzťahu dáte dokopy. Muž Vám všetky perfektné stránky ukáže okamžite. Tie zlé potláča pokiaľ si na Vás zvykne a začne si dovoľovať. Nechce sa pustiť do Vašich citov, pokladá to za slabosť a v tom prípade Vás môže vlastniť. A keď si povieme pravdu, absolútne si Vás nezaslúži. Vy to celé chcete naďalej ťahať, lebo sa bojíte budúcnosti a čo vám do života naďalej prinesie. Nezaslúži si Vašu krásu alebo vášeň. Lebo to nie je ten typ muža, ktorý s Vami ostane. Je to človek, ktorý odíde bez nejakého dôvodu prečo.

Je to ten typ muža, ktorého nezaujíma, že budete zranená alebo že Vás zničil. Nepotrebuje to, pokiaľ vie aký je úspešný a darí sa s Vami. Je to muž, ktorého nezaujíma aké to bude mať s vami následky pokiaľ bude šťastný práve on.

Nepotrebuješ ho, lebo jedného dňa sa stretneš s človekom, ktorý Vás svojou prítomnosťou obohatí. Je to jedno veľké klišé ale naozaj Vám stojí zato trápiť sa s tým jedným a tým istým človekom každý deň? Obávať sa čo ten človek robí alebo či sa mu niečo vymkne spod kontroly? Naozaj Vám za to ten človek nestojí. Potrebuješ človeka, ktorý s Vami bude zaobchádzať férovo. A čo si myslíš, že sa práve ten muž trápi kvôli Tebe? On si robí svoje a absolútne na Vás nemyslí. Chodí na svoje párty, chodí do svojej nudnej práce. Všetko ostatné ako sa asi cíti alebo činí alebo či na Vás myslí, sa odohráva iba vo Vašej hlave. Robíte z neho svätého a pritom je pravda úplne niekde inde.

Je príliš zaneprázdnený sám sebou ako s vami.

Nie je to ten typ človeka, ktorý vás miluje  – je to pre neho iba hra – ktorou vás chce oklamať pre svoje vlastné dobro. Všetko prečo ho potrebuješ opustiť je práve to Tvoje dobro. Máš sa znovu naučiť milovať samú seba, oveľa viac ako miluješ jeho. A potom si dokážeš ceniť si svoj život, že je oveľa lepší ako byť s ním. Práve preto môžeš každému dokázať, žiť plnohodnotný život bez neho. Možno ťa dokázal zraniť ale nedokázal Ti zobrať Tvoju nádej v lepšie zajtrajšky. 

Norman Toth

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo si zaslúžiš niečo oveľa lepšie, ako jeho?”