Mám dobré srdce ale keď Ti prestanem veriť, tak je koniec

 

Nehľadáš výhovorky, aby si s ním skončila.

Ľudia, ktorí majú dobré srdce dokážu veriť všetkému, čo im dokážete povedať. Nie preto, že sú naivní alebo hlúpi, potrebujú a veria tomu, že všetko sa dá riešiť cez úprimnosť alebo slušnosť, majú vieru v dobré úmysly. Možno sa im do života niekoľkokrát prihodí nešťastie, kde sa im má zmeniť pohľad na svet, ukázať ho v pravom svetle, no nikdy na to nechcú dopustiť, nech sa nás akokoľvek snažíte presvedčiť o opaku.

Dokážeš mu dať všetko, bez rozmýšľania nad situáciou, čo z nej dokážeš vyťažiť alebo nie.

Si verná dovtedy, kým veríš v jeho schopnosti a vo Vašu budúcnosť.

Mať dobré srdce neznamená vybrať si to iba preto, že je to jediný dobrý spôsob ako šťastne prežiť tento život. Je to vybrať si spôsob žiť trochu inak, ako denne dokážeme vidieť a pocítiť to. Je to príklad toho, že pre ľudí robíš veci správne a urobíš preto všetko.

Všetko sa však dokáže v jednej sekunde otočiť. A moja viera nebude natoľko silná, aby som tu bola pre Teba donekonečna.

Aj my ako osobnosti, sa dokážeme unaviť. Našu vieru si netestuj. Aj keď sa ti snažím naplno dôverovať a robiť dobro, prečo nakoniec skončím so zlým koncom ?

Ja sa nezmením, iba sa rozhodnem prestať Ti dôverovať.

Na miesto toho, aby som Ťa chcela zmeniť, opustím náš vzťah, lebo nedostanem takú lásku akú by som si zaslúžila. Všetko sa však na prvý pohľad zdalo jednoduché, ja som Ti dôverovala a keď som sa v Tebe zmýlila, zmenila som postoj. Ak sa s Tebou rozlúčim ako človek, s dobrým srdcom – moja dôvera od Teba odišla. Aj keď sa obzriem za Seba a pozriem sa aká šanca existuje, pre náš vzťah budem dúfať až do samého konca.  Nedokázala som vydržať s Tebou nie preto, že som sa prestala o Teba zaujímať, dôvod je ten,  že som nevládala predstierať a neustále Ti dokazovať, že mi na Tebe skutočne záleží. A keď tento moment príde a začnem si uvedomovať , koľko energie som do vzťahu vkladala a zapájam do toho logiku, je tu presne čas – keď sa prestanem snažiť. Sme iba ľudia, je pre nás ťažké zaujímať sa o toho druhého, keď si na konci uvedomíme, že je tu ešte jeden človek, pre ktorého sa oplatí žiť a chcieť veriť v lepšie zajtrajšky, sme to my sami.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mám dobré srdce ale keď Ti prestanem veriť, tak je koniec”