sobota, 27 júla, 2024

Pravda, prečo ho musíš opustiť, no nechceš ale musíš to urobiť…

Na svete existujú dôvody alebo si ich človek sám povie, keď chce daný vzťah ukončiť.

Možno načasovanie alebo diaľka, pravdepodobne povahy alebo to spojenie, ktoré časom zmizne. Možno tu bol boj, ktorý bol príliš veľký, aby sa od neho dalo odraziť a začať znovu. Možno ste si obaja uvedomili a pochopili ťažké rozhodnutia, ktoré ste mali podstúpiť.  Je to rozhodnutie, ktoré nebolo stvorené pre Vás, ale už ďalej nevládzeš a si zlomená.

Je tu dôvod, ktorý musíš pochopiť. Láska nie je dokonalá, pretože ľudia nie sú dokonalí. Niekedy vypadneš zo vzťahu, ale nesmieš dovoliť, aby Ťa dokázal zničiť.

Zamiluješ sa potom vyhoríš a zhoríš. Stretneš človeka, ktorý je pre Teba plameňom a svetlom a niekedy ten plameň zhasne. Opustíš niekoho, kto ťa sklame a zraní. Ty zraníš niekoho iného. Toto je súčasťou života a lásky. Je to na nič a naozaj nič moc. Ale niektoré prehry cez to všetko, čo Ti zoberú Ti niekedy aj dajú.

Naučíš sa niektoré veci o svojej povahe a situáciách, ktoré by sa nemuseli v budúcnosti opakovať a vedela by si sa tak na ne pripraviť. Potrebuješ zistí, či sa vy dvaja dokážete na seba pozrieť a pripraviť sa na život.

Svojej láske nemôžeš dovoliť, aby si ostala vo vzťahu s niekým kde sa len zraníš alebo držíš sa vo vzťahu, ktorý nemá budúcnosť. Ak sa posledná hádka skončila a vojnové sekery sa vrátili na svoje miesta, môžeš sa z toho iba poučiť. Nauč sa veriť, že je na svete ešte niekto, kto ti zmení život, že je tu muž, ktorý Ťa bude milovať.

Viem, že to bolí a viem, že tieto slová sa nečítajú ľahko. Možno to po ňom bude prázdne. Ale musíš ho nechať tak moja drahá. Ak ho necháš zistíš o sebe, kto si bez neho. Musíš rásť, urobiť veľké veci keď už s Tebou nie je. Pretože, dobré veci prichádzajú po tom, keď máš vieru a po rozchode.

Toa Heftiba

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights