sobota, 27 júla, 2024

Pre toto som si ťa zablokovala a vymazala zo života a vzťahu

Toto je ten dôvod. Zablokovala si ťa, pretože si nechcela pripomínať tvoj žiarivý úsmev, keď už viac nepatrila do tvojho života. Zablokoval si ťa, pretože si nechcela pripomínať tvoj úsmev a tvoj jas, keď všetko čo cítila bola búrka.

Zablokovala si ťa, pretože cítila príliš veľa a príliš málo zároveň. Preto, lebo sa chcela vyhnúť bodavej bolesti v srdci, keď si pripomenula tvoje denné aktivity. Nechcela sa cítiť nízko, zakaždým, keď ťa videla s niekým novým, iným. Nechcela cítiť bolesť z poznania, že ti je lepšie bez nej.

Zablokovala ťa, pretože nezvládala vidieť tvoje jasné oči. Tvoje smejúce sa líca. Tvoje nefalšované srdce. Tvoju symfóniu. Tvoj hlboký smiech. Tvoju úžasnú dušu.

Zablokovala si ťa, pretože si nechcela pripomínať tvoj obraz.

Chcela prestať každú noc plakať. Potrebovala zastaviť svoj rozpad dokým sa to dalo zvrátiť. Potrebovala sa postaviť namiesto toho sa roztrieštiť. Musela sa stať silnejšou. Silnejšou pre seba, nie pre teba.

Zablokovala si ťa pre seba.

Zablokovala ťa preto, lebo tvoj odchod v nej niečo zlomil. Zablokovala ťa, pretože si jej zlomil srdce, aj keď si sľúbil, že to neurobíš. Zablokovala ťa preto, lebo si odišiel, aj keď si tvrdil, že tú kľučku nikdy nezvážiš. Zablokovala si ťa, lebo si klamal. Zradil si jej srdce, s ktorým si sa zvykol tak jemne maznať. Tak krásne.

Zablokovala ťa, pretože toho už mala dosť.

Mala dosť tvojej tváre a tvojich očí a tvojich rúk. Mala dosť tvojich klamných pier a tvojho zlovestného úsmevu. Stačilo jej tvojho chladného srdca, ktoré sa odmietalo otvoriť pre to jej horúce. Mala dosť tvojho obrazu cez celý svoj laptop. Mala toho dosť.

Zablokovala si ťa preto, lebo bez teba je silnejšia. Pretože ťa viac vo svojom živote nepotrebovala. Nepotrebovala sa už nikdy pozerať na tvoju zbabelú tvár. Nepotrebovala tvoje korene, lebo sa rozhodla narásť svoje vlastné.

Zablokovala ťa, lebo si uvedomila, že tvoja láska nebola skutočná. Že tvoje srdce nemalo tie správne dôvody. A nemohla zniesť, pozerať sa na teba, počúvať ťa, rozprávať sa s tebou. Zablokovala si ťa preto, lebo napokon zistila, že si bol pre ňu toxický. Lebo si nikdy nebol to čo potrebovala alebo chcela.

Zablokovala si ťa, pretože si sa nikdy nemienil zmeniť.

Nikdy by sa z teba nestala iná osoba. Ten druh človeka, ktorý sa zaujíma. Ten druh, čo je milý, čo je nefalšovaný. Zablokovala ťa, lebo by si sa nikdy nestal tým koho naozaj potrebovala v živote, aby ju pozdvihol.

Zablokovala ťa preto, lebo ťa viac nepotrebovala. Mala samú seba. A konečne jej to stačilo. Bola dostatočná bez teba.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights