back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Skutočná pravda o tom, keď máš srdce a si dobrá žena…

Po rozchode sa ukáže kto bol človek so srdcom a kto ani veľmi nie. Jeden z nich bol lojálny a myslel to vážne, no musí sa zmieriť s celou bolesťou, ktorú v sebe má. Druhá osoba je v ďalšom vzťahu alebo si už zohnal náhradu.

Znie to mrzuto, opustene a tak beznádejne. Po tom všetkom je to však pravda. Sme to my, ktoré trpíme, cítime sa ako vyradená súčiastka, ktorá nebude milovaná, zatiaľ čo ten druhý si ide za druhou priateľkou a žije si svoj šťastný život. My sme tu pre nás a musíme si vyliečiť svoje zranené srdce, ktoré je sklamané a zahanbené, sme nútení pozerať sa na budúcnosť druhého človeka, ktorá bola súdená pre nás a nahovárali sme si, že je to ten pravý človek.

Pravda je, že sme morálne lepší ľudia a chceme vyššie dobro pre oboch. Uvedomujeme si možné následky ale cez to všetko vieme, že to bude stáť za to trápenie a bolesť. Pozrite sa kde nás doviedlo a kde sa znovu rútime. Šťastie je ťažké dosiahnuť, preto si musíme vytrpieť, aby sme ho dosiahli. Mier nie je jednoduchý, preto lebo musíme ísť cez ten chaos, aby sme boli šťastní.

Človek, ktorému záležalo iba na sebe a rozhodol sa to skončiť, si okamžite hľadal náhradu za ďalší vzťah, ktorý mu prinesie isté benefity. No môžeš si byť istá, že sa rúti do ďalšieho krachujúceho vzťahu, ktorý mu nič neprinesie. Žiadny románik nevydrží navždy, určite tak 5 percent z nich má reálnu šancu prežiť, ale vieš si predstaviť tie krachy a tie zlomené srdcia ?

elitedaily.com

 

Ako predsa môže prežiť vzťah, ktorý začal na klamstvách a neúprimnosti? Môžeš si byť istá, že záletník si našiel dievča, ktorý vyplní jeho prázdne miesto. Keď sa budeš spamätávať a pracovať so svojou bolesťou a škodami, môžeš dokázať iba svoj vlastný rast.

Čo robia ľudia, ktorí podvádzajú ? Obchádzajú bolesť a všetko berú povrchne, nikdy nepretvoria niečo pekné a zanechajú iba temnotu.

Keď si svoju bolesť uvedomuješ a neberieš svoju vlastnú zodpovednosť za svoje činy, ubližuješ ďalším ľudom okolo Teba. Tá absurdnosť v ich živote im pripraví krušne chvíle, pokrivia svoju vlastnú realitu iba preto, aby si neuvedomili skutočnosti.

Ale ty si silná žena, presne Ty ktorá to čítaš, máš postavené morálne hodnoty oveľa vyššie ako ostatní. Niesi ten typ človeka, ktorý sa rozhodne ako Tvoj záletník a začneš ľudí bezdôvodne raniť. Možno si na seba trošku tvrdá a chceš zachrániť svet okolo Teba.

Medzi zlom a dobrom je tenká línia, ktorú vieš pochopiť a dokážeš to ovládať a vyberať si, čo je pre teba dobré. Budeš sa obzerať za svojím životom a počítať ľudí, ktorých si sklamala a podviedla alebo, si budeš ďakovať, ako si prežila život tak ako si chcela, stretla si mnoho priateľov, bola si silnejšia,  precestovala si svet?

Človek, ktorý Ťa zranil je ďaleko za Tebou, už ho nevidíš.. si úplne niekde inde.

Christopher Campbell

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights