sobota, 27 júla, 2024

Jedného dňa nájdeš človeka, ktorý Ťa bude milovať

Jedného dňa sa pochybnosti stratia. Nebudeš sa čudovať, kedy by si sa mu mala ozvať alebo, či sa mu páči tvoja nová blúzka. Nebudeš sa musieť pýtať, keď to s pozývaním von preháňaš  alebo sa zdráhaš napísať mu prvá. Konečne prestaneš s prehnaným analyzovaním, predtým keď niečo začneš.

Jednoducho budeš sama sebou.
Pretože, toto je muž ktorého budeš ľúbiť.
Jedného dňa nájdeš človeka, ktorý ťa chápe. Bude milovať spôsob, akým sa mu zahryzneš do pery, poprípade keď budeš chcieť z tvojich pier odstrániť zvyšky arašidového masla. Keď mu zoberieš vankúš a on ti s radosťou vankúš vezme naspäť a pobozká ťa na čelo.

Čokoľvek urobíš alebo budeš reagovať na situáciu, aj keď sa zamyslíš nad tým, aké je to hlúpe, frustrujúce alebo vtipné – bude milovať každú malú vec, pretože to všetko robí Teba, tým kým si.

Určite si ťa nebude idealizovať, alebo si myslieť aká si úžasná osobnosť. Ale bude chápať kto vlastne si, ako sa správaš a nebude chcieť, aby si sa zmenila. Bude akceptovať tvoje ťažkosti, tvoje chyby, zlozvyky a s hrdosťou ti oznámi „Áno, si moja!“

Bude to muž ktorý pochopí, že nie si práve ranné vtáča a radšej ti budík vypne, pochopí že nie si človek, čo pije kávu, nebude pretáčať oči, ak si namiesto piva vyberieš víno, aj keď je futbalový zápas. Nikdy ti nepovie, že si príliš hlučná, hlúpa alebo proste všetkého moc.

Nebude sa pýtať na rozhodnutia, ktoré si urobila – prečo, si mala reagovať inak. Nebude hádať a hľadať v sebe čo k tebe cíti, bude si istý, že je do teba zamilovaný.

Jeden muž, ktorý bude znamenať všetko.

Nebude ťa porovnávať s inými mužmi alebo bývalými v tvojej minulosti. Budeš sa cítiť milovaná, pretože nemyslí na nič iné, len na teba. A ty určite vieš, že si ťa zaslúži.
Jedného dňa to bude muž, ktorý ťa bude milovať kým si a nie tým čím nie si. Bude sa ti lepšie dýchať, smiať a budeš sa cítiť slobodne, to je jedno ako si sa cítila predtým. Nebudeš pochybovať o svojich chybách. Budeš žiariť, postavíš sa na vlastné nohy a postavíš aj jeho na vlastné nohy, zmení ti to život, budeš sa cítiť krajšia, silnejšia. Stretneš človeka, ktorý ťa bude milovať. Tak prosím ťa, počkaj si na neho lebo ti dodá lásku, ktorú si zaslúžiš.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights