sobota, 27 júla, 2024

Vyber si niekoho, kto ťa bude milovať. O tomto sníva každá žena…

Choď na rande s niekým, kto sa skutočne ukáže.

Kto je pri tebe v najhorších časom aj v tých najlepších. Kto príde, keď sú veci dobré aj zlé, aj hrozné. Choď s niekým, kto tam nebude len pre pozlátko a vzrušenie, ale ukáže sa aj v daždi a špine, ktoré ti život bude hádzať do cesty.

Vyber si niekoho, komu nejde len o fyzické spojenie, ale aj o mentálne a emocionálne. Bez ohľadu na okolnosti.

Choď s tým, koho ani nenapadne sa ťa vzdať. Aj keď si unavená a vyčerpaná. Aj keď sa trasieš od chladu, alebo horíš od slnka. Dokonca aj keď si tvárou padla na zem, pripravená vzdať to a hodiť do ringu uterák.

Vyber si niekoho, kto sa ukáže nielen počas pekných častí tvojho života, ale bude tam pre teba aj počas strašných a desivých nocí. Cez hurikány a cunami, ale aj cez slnečné dni s čistou oblohou.

unsplash.com

Choď s niekým, kto pochopí, že nie si perfektná. Že nie si definíciou dokonalosti, ale si definíciou dokonalej osoby práve pre nich. Choď s niekým, kto bude chápať, že si krásna a milá, ale bude ťa milovať aj keď budeš od hladu impulzívna a mrzutá a niekedy aj kompletne bláznivá. Ale milovať ťa budú aj napriek tomu všetkému.

Vyber si toho, kto bude počúvať tvoje výlevy, kričanie a frustrácie. Kto bude nielen počuť, keď budeš jemná a pozorná, ale bude chápať, keď budeš chcieť byť sama a keď budeš potrebovať čas sama pre seba. Choď s niekým, kto skutočne počuje význam tvojich slov, či už sa tým zaoberať chcú alebo nie.

Choď s niekým, kto ťa miluje pre tvoje rany a vady a trhliny. Kto ťa bude milovať keď budete hore aj dole, cez všetko čo vám život postaví do cesty. Vyber si osobu, ktorá ťa bude zbožňovať cez oheň a dážď a búrku v tvojom srdci. Kto za tebou príde, nevnímajúc možné trosky, ktoré im môžeš vniesť do života.

unsplash.com

Choď s niekým, kto ťa nikdy neprestane vidieť takú aká si. Kto ťa nikdy neprestane milovať, každú tvoju časť. A kto sa vždy ukáže. Aj keď budeš mať na srdci šrám. Aj keď budeš mať zlomené kosti. Aj keď nájdeš niečo čo poteší tvoju dušu. Kto sa ukáže cez každé poškodenie tvojho tela a cez každú krásnu časť tvojej mysle.

Vyber si niekoho, kto si je vedomý tvojich nedostatkov, ale nebojí sa ich. Vyber si niekoho, kto vidí všetky tvoje jazvy, ale nedovolí im narušiť tú lásku, ktorú k tebe cítia. Vyber si niekoho, kto sa nebojí tvojej temnoty. Kto miluje tvoju temnotu.

Choď s niekým, kto sa nikdy nezastaví. Nikdy sa nevzdá. Kto nikdy nebude považovať tvoje zlyhania za škodlivé. Kto nikdy nebude vidieť tvoje nedostatky ako ohavnosť. A kto nikdy nebude považovať tvoje srdce za niečo iné ako posvätné.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights