sobota, 27 júla, 2024

Dlhujeme si byť takýmto typom žien a bodka…

Potrebujeme sa vo svojej vlastnej koži cítiť pohodlne.

Možno to najprv nepôjde samé od seba, ale to je v poriadku. Vedomé pracovanie sám na sebe s výsledkom pocitu sebavedomia a pohodlnosti, čo sa týka podstaty toho, kým vlastne sme, môže trvať roky. Doprajte si veľa času, kým sa tak stane. Svojmu srdcu a duši sme dlžné rešpekt. Ak cítite, že sa chcete zlepšiť a urobiť na sebe zmeny, urobte to. Robte to však pre seba, nie pre niekoho iného.

Musíme sebavedome hovoriť áno a nie.

Ak vás slovíčko áno urobí šťastnou, povedzte ho. Ak vás slovíčko nie urobí šťastnejšou, povedzte ho. Neváhajte. Nikdy dobrovoľne neodovzdávajte svoju slobodu niekomu inému. Rozhodnite sa, čo chcete a sebavedome toto rozhodnutie vyjadrite. Nikdy sa neobviňujte z toho, že počúvate svoju intuíciu. Nikomu nič nedlžíte.   

Potrebujeme byť vďačné, keď nám ukrivdia.

Náš obranný mechanizmus sa spúšťa automaticky, keď cítime ohrozenie, sme pripravené ísť do vojny. Presne ako sa hovorí, oko za oko a svet bude slepý. Odplata plná hnevu nevráti späť to, čo už sa stalo. Nebudeme sa vďaka tomu cítiť lepšie. Odstráňte zo svojho života ľudí, ktorí vás neprestajne zraňujú. Nemíňajte svoj drahocenný čas alebo myšlienky na niekoho, kto sa nevie správať. Nie je to vaša starosť. Udržujte si svoj šarm a čestnosť.

Foto zdroj: pexels

Potrebujeme byť na každého milé. Vždy.

Láskavosť je pravdepodobne najdôležitejšia. Skutočne láskavý čin prichádza od niekoho, kto má dobré srdce. Každý môže mať dobré srdce, stačí si to len zvoliť. Ak sa niekedy ocitnete na samom dne pamätajte, že láskavosť stále prebýva vo vás, je pripravená ulahodiť vašej duši a životu ostatných ľudí. Akoukoľvek cestou pôjdete, uistite sa, že ste ku každému, koho stretnete milé, vrátane tých, ktorí vám nemajú čo ponúknuť. So všetkými sa opäť jedného dňa stretnete.  

Nezabúdajte však byť láskavé hlavne k sebe. Často sme svojimi vlastnými kritikmi a príliš sa sústredíme na chyby namiesto toho, aby sme si všímali najmä úspechy. Nikdy neviete, aký deň niekto prežíva. Vaše slová alebo činy môžu byť to, čo tak zúfalo hľadajú.

Potrebujeme vedieť, že krása je viac ako len vzhľad.

Vieme, že krásny vzhľad sa začne jedného dňa vytrácať. Vieme to. Aj tak si volíme ignorovať tento poznatok. Fyzický vzhľad ľudí je pre nás príliš dôležitý, hoci v hĺbke cítime, že by na tom nemalo záležať, no napriek tomu na tom záleží. Často sa bojíme odhaliť svoju vnútornú krásu. Položte si túto otázku: Koľko ľudí by ste očarili, ak by všetci boli slepí? Snažte sa najprv zlepšiť vo svojom vnútri, zovňajšok sa prispôsobí kráse vašej duše.  

Foto zdroj: pexels

Čo sa týka vzťahov, nerobte tú chybu, že si vyberiete najkrajšiu osobu, ktorá váš svet robí najkrajším miestom na svete, aké si len dokážete predstaviť. Berte na vedomie, že ste krásne práve teraz, bez ohľadu na to, či niekto vašu krásu vidí alebo nie. Len preto, že to niekto nevidí, neznamená to, že to tam nie je. Verte mi, keď hovorím, že ľudia dokážu krásu vycítiť.

Potrebujeme byť odvážne, keď sa bojíme.

Cítiť strach je vlastne dobré, pretože nám to pripomína, že všetci sme ľudia. Pripomína nám to, že sme nažive, že sme malí a krehkí. Vedzte, že strach je len hologram; obraz, ktorý k nám prišiel z temných hlbín duše.

Premôžte strach a utíšte hlasy vo svojej hlave, pretože tie vám budú neustále hovoriť, že za nič nestojíte, a že nie ste schopné veľkých vecí. Čím viac niečo opakujete, tým ľahšie sa to pre vás stáva. Po rokoch sa pozriete späť a budete sa čudovať, prečo ste vlastne mali strach. Je to len život. Nerobte si výčitky z toho, že ste na seba málo tlačili, že ste mali viac riskovať a menej sa obávať.

Potrebujeme dopriať úspech iným ženám.

Nenávisť vám neurobí dobre. Žiarlivosť vám nepristane a neprinesie vám šťastie. Musíte vedieť, že to, z čoho je šťastná ona, nemusí byť to pravé pre vás. Jej cesta je od tej vašej veľmi odlišná. Vaše potreby a najhlbšie túžby sú prirodzené len a len pre vás.

Potrebujeme vyzdvihovať naše duše do výšin, vysielať vrúcne priania a vstúpiť na cestu plnú úspechov. Keď vyžarujete skutočne láskavé a pozitívne myšlienky, vesmír vám ich vráti. Múdri muži a ženy nikdy nevstupujú do ringu s karmou.

wallpaperswide.com 

Najprv musíme milovať seba, až potom ostatnýh.

Predovšetkým sa musíte zamilovať do seba. Potrebujete sa cítiť kompletné. Nespoliehajte sa na to, že niekto iný vyplní prázdne miesto. Nedokážu to. Môžu len stavať na základoch, ktoré ste v sebe už vybudovali; no tieto základy sú len na vás. Vytvorte si silné a nezničiteľné základy, pretože tie vám vydržia do konca života.

Objavte, čo vás nadchne, čo nemáte radi, čo vás vzrušuje a nad čím sa dokážete zamýšľať do neskorých večerných hodín. Zistite, kto skutočne ste, pretože len vtedy skutočne pochopíte, koho vlastne hľadáte. Doprajte si čas. Svet stále čaká. Láska nie je obmedzená časom.

Musíme byť svoje vlastné roztlieskavačky.

Nikdy neočakávajte, že niekto príde a zdvihne vás zo zeme, aby vás prebral k životu. Ak sa ocitnete v núdzi, zachovajte pokoj a pozrite sa do svojho vnútra. Všetky odpovede ticho čakajú vo vás. Trpezlivo čakajú, aby ste ich vyhľadali. Váš život je taký, aký si ho vytvoríte. Možno nie ste tam, kde ste si mysleli, že budete, no všetko je v poriadku. Pokračujte v ceste. Niekedy sa budete plaziť, inokedy budete lietať. Ste úžasné, nezabúdajte na to. Povzbudzujte sa. Bojujte za to, čo chcete. Verte si a rozdávajte svetu svoje posolstvá, pretože nikto nie je rovnaký ako vy.

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights