Inteligencia žien podľa zverokruhu – Toto sú 3 najinteligentnejšie ženské znamenia. Prvé je…

Existujú názory, že muži neradi začínajú vzťahy s inteligentnými ženami.

My však vieme, že inteligencia je sexy! Nech už to je akokoľvek, je jasné, že aj inteligentné ženy si vedia nájsť svoje polovičky. Ktoré znamenia zverokruhu patria týmto ženám? Astrológovia tvrdia, že nasledujúce tri znamenia majú prirodzenú inteligenciu, ktorú im mnoho mužov závidí.

3.miesto – Kozorožec

Už od skorého detstva sa dievčatá v tomto znamení odlišovali osobitou sústredenosťou, sú pokojné a rozumné. Niekedy sú až príliš vážne a zanietené na to, aby ich vedeli rozptýliť detské žartíky. Keď dospejú, obklopujú sa len správnymi ľuďmi, s ktorými sa stretávajú v úzkom kruhu a obyčajný smrteľník do neho nepatrí.

Takéto ženy nemajú problém komunikovať so silnejším pohlavím. Možno preto, lebo majú rovnaký typ vyjadrovania ako oni. Príroda ich obdarila špeciálnou tvrdohlavosťou, vďaka ktorej sa vedia vyhýbať akémukoľvek predstaviteľovi zverokruhu, bez toho, aby vyvolávali hádku a škandály.

Svoj profesionálny úspech dosahujú v pomerne slušnom veku, ale ani to ich nedokáže odradiť od toho stať sa najinteligentnejšou ženou.

2.miesto – škorpión

Žena v tomto znamení je v podstate muž v sukni. Samozrejme, má v sebe ženskosť, no nepohrdne ani klasickým mužským chovaním. Život týchto žien je pomerne jednoduchý, oplývajú nezvyčajnou intuíciou, ktorá im pomáha vidieť ľudí bez akýchkoľvek predsudkov. Mimochodom, patria k ľuďom s pomstychtivejšou povahou, takže je lepšie, aby ste sa ich nepokúšali vyviesť z miery.

1.miesto – Baran

Toto je najinteligentnejšie znamenie medzi ženami! Tieto ženy sa už ranného detstva vyznačujú horlivým pohľadom na veci. Vyhrali univerzálnu dôveru u miestnych detí a tento štatút vodcu si nesie po celý život. Mužom to niekedy podkopáva ich sebavedomie a hrdosť, no ony sa tým vonkoncom netrápia!

Sú vytrvalé a podnikavé, nebránia sa ani práci výlučne určenej silnejšiemu pohlaviu. Je to nezvyčajné, no aj tieto ženy majú diery vo svojom pancieri – sú naivné, aj keď sa to snažia všemožne zakryť. Zastávajú názor, že ak nie sú dostatočne silné, ľahko sa rozpadnú pod náporom verejnosti. A to si rozhodne nemôžu dovoliť!

Súhlasíte s týmto horoskopom? Určite by ste ho nemali brať vážne, no je možné, že sa vyskytnú ženy, ktoré sa s tým stotožnia. Nezabudnite sa o tento zábavný horoskop podeliť aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Inteligencia žien podľa zverokruhu – Toto sú 3 najinteligentnejšie ženské znamenia. Prvé je…”