Senzibili varujú! Týchto 6 ozdôb prinášajú vždy do rodiny a vzťahov veľké problémy

Nič nezmení tak ženu ako krásne šperky, a drahé úplne. Áno, aj mužov, rôzne prstene, retiazky a náramky dodávajú vážnosť. Ale bohužiaľ, nie všetky šperky prinášajú šťastie svojmu majiteľovi.

Senzibili hovoria, že sú rôzne vzácne veci, ktoré často spôsobujú nešťastie.

Všetko závisí od toho, ako sa k vám dostali. Redakcia „mysmezeny.sk“ vám povie o 6 druhov ozdôb, ktoré je lepšie prestať nosiť a v budúcnosti by nemali zapĺňať vašu šperkovnicu. Tak radia senzibili, pretože sú opradené rôznymi tajomstvami.

Drahocenné ozdoby

Kúpené v záložni

Je jasné, že keď sa človeku darí, tak je nepravdepodobné, že by dával šperky do záložne.

Často sa tak stane, keď sa niekto dostane do úzkych, má finančné ťažkosti, alebo kriminálnu minulosť.  Takéto ozdoby nesú negatívnu energiu od minulých majiteľov a to, čo bolo dané so smútkom, neprinesie šťastie. 

Kradnuté

Od staroveku existuje presvedčenie, že každý, kto ukradne u svojho pána akúkoľvek cennosť bez súhlasu svojho pána, dostane všetky jeho negatíva a choroby.

Preto sotva ukradnuté šperky prinesú radosť a šťastie.

A o tom, koľko prekliatí bude lietať na adresu zlodeja, o tom ani nie je potrebné hovoriť.  

Nájdené

Idete po ulici a zrazu zbadáte: na zemi zlatý prsteň. Myslíte si, že ste ten najšťastnejší a najúspešnejší človek na svete.

Ale netešte sa popredu. Sú len dve  možnosti: ak máte šťastie – dostanete šťastie, ak máte smolu – rôzne problémy padnú na vašu hlavu. Neviete, akú karmu má človek, ktorý stratil tento šperk.

A niektorí ľudia dokonca vykonávajú určité rituály so šperkami a peniazmi, aby sa zbavili svojich ťažkostí.

To znamená, že by ste nemali dvíhať zo zeme všetko čo tam nájdete, beriete na seba kríž niekoho iného.

S neprírodnými kameňmi

Podivné, na prvý pohľad varovanie. Mnoho ľudí nosí umelé diamanty a iné kamene. Ale skutočné kamene ležia v zemi.

A po mnoho rokov absorbujú silu prírody, sú nabité najsilnejšou energiou. Potom tieto kamene prenášajú energiu a silu svojim majiteľom a prinášajú im šťastie.

Ale umelé nebudú nič pridávať, niektorí dokonca môžu vysať energiu svojho pána. Preto odborníci neodporúčajú dlho nosiť takéto kamene a ešte viac z nich robia amulety alebo talizmany.

Rodinné šperky

Rodinné tradície prevodu šperkov existujú z nejakého dôvodu. Rodinné poklady majú schopnosť uchovávať a nosiť v sebe vytvorenú energiu po stáročia.

Vo väčšine prípadov tieto šperky dávajú svojim novým majiteľom úspech a šťastie a stávajú sa pre nich rodinným ochrancom.

Ale rodinné šperky by mali byť opustené, ak existuje všeobecné prekliatie, alebo ich posledný majiteľ zomrel v extrémnej agónii, pred hroznou chorobou, bol zabitý alebo ukončil svoj život samovraždou.

Odborníci tvrdia, že rodinné šperky by sa nemali predávať, aby ste nepreniesli prekliatie na seba. Aj keď neexistuje žiadny priamy dôkaz, že predaj môže nejakým spôsobom ovplyvniť šťastie alebo zdravie potomstva.   

  • Darované so zlými úmyslami

Napríklad, kolegovia, ktorí nenávidia dievčinu, ktorá má meniny a podarujú jej prívesok, neprinesie jej to úžitok. Alebo zlá svokra podarovala neveste náramok, ktorý jej potom priniesol množstvo chorôb a nešťastí.

Odborníci tvrdia, že keby klenot nebol darovaný celým srdcom a nie s najčistejšími a najdokonalejšími myšlienkami, potom jeho majiteľ nedostane nič iné ako smútok a smolu.   

Toto pravidlo platí pre všetky dary. Preto je najlepšie oslavovať svoje sviatky v najužšom kruhu ľudí, ktorí sú vám najbližší.

Povedzte nám v komentároch, čo si myslíte o senzibiloch a poverách. A tiež zdieľajte užitočné informácie so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Senzibili varujú! Týchto 6 ozdôb prinášajú vždy do rodiny a vzťahov veľké problémy”