To, čo napísala 27-ročná žena, ktorá zomrela na rakovinu, chytí za srdce každého…Mali by ste si z neho zobrať ponaučenie

Je extrémne bolestivé a nespravodlivé, keď umierajú mladí ľudia, ktorí majú celý život pred sebou. Jedným z nich bola 27-ročná Holly Butcherová z Austrálie, ktorá zomrela 4. januára 2018 kvôli rakovine kostí.

Deň pred svojou smrťou cítila, že koniec sa blíži. Holly napísala list, ktorý napísala pre svoju rodinu a verejnosť …

„Je to zvláštne, ale musela som pochopiť a prijať fakt, že som obyčajná smrteľníčka, ktorej je 27 rokov. Smrť je jedna z vecí, ktorú väčšina ľudí v mojom veku ignoruje.

Život preteká medzi prstami a my si to ani nevšimneme.

Vždy som chcela stretnúť svoju životnú lásku a mať veľa detí. Stále túžim … až natoľko, že to veľmi bolí. Bohužiaľ, ja viem, že život je krehký a nepredvídateľný a každý deň je dar. Nikdy nevieme, ktorá sekunda je pre nás tá posledná.

Je mi 27 rokov, milujem svoj život a som šťastná. Nechcem zomrieť, ale osudu nerozkáže.

Nebojím sa smrti, nie je pre mňa tabu. Je lepšie o nej hovoriť, pretože vďaka tomu sa prestaneme trápiť a sťažovať sa na maličkosti. Sťažujeme sa na nudu, prebdené noci, celulitídu alebo na zlomený necht – keď nadíde čas odísť, na tieto veci nepomyslíte …

Naozaj ma štve, keď musím počúvať, ako sa ľudia sťažujú na ťažkú ​​prácu alebo únavu po tréningu. Mali by ste byť radi, že to vôbec dokážete. Ja už nemám silu. Svoje telo ľudia berú ako samozrejmosť …

Snažila som sa žiť zdravo, pretože to je môj koníček. Tieto hlúpe celebrity z televízie a ich perfektné telá sú nezmysel. Musíte milovať svoju dušu a telo …

a nezáleží na tom, akú máte konfekčnú veľkosť. Milujte a tešte sa z každého dňa. Tešte sa z toho, že vás dnes nič nebolí. Zvrtnutý členok alebo bolesti chrbta nie sú žiadny dôvod k sebaľútosti – neohrozujú život.

Ľudia! Buďte sami sebe oporou. Podeľte sa o svoje šťastie s inými. Od tej doby, čo som chorá, som stretla veľa ľudí, ktorí nemyslia len na peniaze.

Je zvláštne, že o nich rozmýšľam, keď umieram.

Nekúpim si novú sukňu, nepotrebujem ju do svojej kolekcie. Vy tiež nie.

Namiesto toho kúpte niečo pekné pre vašich priateľov. Nikto sa neurazí, keď budete mať na sebe rovnaký sveter každý deň. Nestrácajte čas nezmyselným nakupovaním.

Venujte svoj čas svojim priateľom. V tomto roku sme si k Vianociam nedali žiadne darčeky – bolo to oslobodzujúce a nikoho neznervózňovali nákupy.

Koniec koncov, predstavte si mojich blízkych, ako kupujú darček (pre mňa), ktorý sa im už čoskoro vráti … vychutnajte si atmosféru Vianoc, nie darčeky. Peniaze utrácajte na vzdelanie, zážitky a skúsenosti – napríklad si s priateľmi urobte spoločnú dovolenku. Užívajte si život.

Prosím, nezazerajte neustále do smartfónov, pretože ani neviete, koľko pekných vecí si necháte ujsť. Naozaj chcete svoj drahocenný čas strácať stylingom a make-upom?

Nikdy to nepochopím.

Urobte to, čo vás robí šťastnými, nie to, čo chcú ostatní! Nerobte si starosti z toho, že je váš zadok o niečo väčší, že musíte kúpiť väčšiu televíziu. Preto nežite len pre prácu, Buďte tu pre svojich priateľov.

A ešte jedna vec … Ak môžete, pravidelne darujte krv. Môže zachrániť až 3 ľudské životy! Vďaka nej som tu mohla stráviť ešte jeden rok!

Dovidenia,
bozkáva
Holly „

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “To, čo napísala 27-ročná žena, ktorá zomrela na rakovinu, chytí za srdce každého…Mali by ste si z neho zobrať ponaučenie”