7 signálov, ktoré podvedome vysielajú zamilované ženy. Toto by si mali muži všímať

Štatistiky hovoria, že na prvý pohľad sa zamiluje 48% mužov, ale svoje pocity priznajú o tri mesiace neskôr ako ženy. Navyše zamilovaní muži sú zraniteľnejší ako ženy.

Profesorka Susan Witburne si je istá, že určité nevedomé a neverbálne prejavy prezradia zaľúbenú ženu. Napríklad priateľka, ktorá sa nikdy nelíčila preferovala tenisky, začala nakupovať kozmetiku a nosiť podpätky alebo večne zaneprázdnená podnikateľka mešká na dôležité stretnutie. Preto keď viete, ako rozpoznať neobvyklé správanie ženy, ľahko zistíte či u nej máte šancu.

My poznáme nezvyčajné príznaky, vďaka ktorým odhalíte či je žena skutočne zamilovaná alebo nie.

1. Krajší vzhľad

Podľa prieskumov psychológov, si zaľúbenci pozerajú do očí 75% z celkového času, zatiaľ čo kolegom či kamarátom 30 – 60% stráveného času. Ak žena pozerá na muža a usmieva sa pri tom, je to jasný znak sympatie.

Mnohé ženy tiež podvedome dbajú na svoj zovňajšok o čosi viac: sú aktívnejšie, obliekajú si šaty, pijú kávu a pri tom neodvrátia pohľad od svojho nového objektu.

2. Túžba byť bezbrannou

Ak sa žene muž páči, zvykne ho požiadať o pomoc a tvári sa bezbranne. Rovnako ako vo filme, sťažujúc sa na chladné počasie, čo naznačuje aby jej muž dal na plecia svoje sako.

Ženy sa na vás môžu obrátiť s prosbou o opravenie pokazenej kanvice či s poruchou v počítači. Možno nepotrebuje vašu pomoc, ale ak je človek zamilovaný, potrebuje pozornosť.

3. Dokonalá chôdza

Zamilované dievča kráča vystreté a podvedome o čosi viac krúti bokmi. Dôvod tohto javu spočíva v hĺbkach evolučného vývoja. Úloha ženského tela vo fáze zamilovanosti je prilákať pozornosť. Ženy, ktoré majú vzpriamenú chôdzu a správne proporcie sú podvedome považované za zdravšie, fyzicky rozvinuté a schopné pôrodu. To sú užitočné funkcie pre prežitie daného druhu.

Toto priťahuje muža pri výbere partnerky. Tiež ženy prehýnajú chrbát zvýrazňujúc prsia a dĺžku krku.

4. „Náhodné“ dotyky

Jasné znamenie, že je v tom dievča až po uši : v spoločnosti muža je uvoľnenejšia. My ľudia sme hmatové bytosti. Chceme sa dotknúť toho, čo nás priťahuje. Zaľúbená žena sa môže zdanlivo dotknúť ruky mladého muža, opraviť mu golier alebo vrátiť neposlušný prameň vlasov na miesto.

5. Záujem o sociálne siete

Ak žena nemá o muža záujem, nebude o ňom premýšľať vo voľnom čase. Ale ak sa jej páči, bude o ňom chcieť vedieť čo najviac. Ak chcete, vo svete sociálnych sietí nájdete informácie o komkoľvek.

Preto ak vám žena sama z vlastnej iniciatívy posiela žiadosť o priateľstvo, lajkuje staré fotky či komentuje vaše príspevky, potom sú to jasné prejavy jej záujmu. Aktivita ženy na sociálnych sieťach niky nie je bez dôvodu.

6. Roztržitosť

U zaľúbenej ženy možno spozorovať roztržitosť. Aj dáma, ktorá má vždy všetko perfektne naplánované a zorganizované môže zrazu meškať na stretnutie alebo zabudnúť na niečo dôležité. Je to práve kvôli zaľúbenosti, kedy sa človek prestáva na chvíľu ovládať. Môže to byť tiež spojené s rozpakom a vzrušením, ktoré v ňom spôsobuje prítomnosť daného človeka.

7. Zmena vzhľadu

Zmeny zaľúbenej ženy sa prejavujú aj vo vzhľade. Chce sa mužovi páčiť. Preto niekedy dokonca aj ženy, ktoré sa nelíčia sa pred rande upravia, vyberajú si krajšie oblečenie, nosia opätky.

A aké zmeny v správaní zamilovaných žien ste si všimli vy? Nechajte nám komentár.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “7 signálov, ktoré podvedome vysielajú zamilované ženy. Toto by si mali muži všímať”