Mladú ženu vyhodili z nákupného centra, pretože mala nevhodné oblečenie. Vadila im jedna vec

Toto leto je nesmierne teplé. Bez ohľadu na to, ako často sa ľudia sťažujú na globálne otepľovanie, vyzerá to tak, že nič ich nedokáže presvedčiť o tom, že ide o skutočne reálnu záležitosť.

Matka príroda nám jednoducho nakopáva naše zadnice vlnami tepla, preto sa riadime heslom: čím menej oblečenia, tým lepšie.

19-ročná Gabrielle Gibson sa rozhodla, že si na seba oblečie krátke šortky.

Vybrala sa na nákupy do obchodného centra, no jej výlet sa skončil skôr, ako predpokladala.

Pri vchode ju zastavil ochrankách a oznámil jej, že outfit, ktorý na sebe mala, nie je vhodný na to, aby tam nakupovala. Toto mala oblečené:

„Úprimne, cítila som sa ponížene. Išlo mi len o to urobiť si pekný deň a prejsť sa po nákupnom centre.

Keď som odchádzala z domu, cítila som sa šťastne a krásne, no narážka dospelých mužov na moje oblečenie mi to všetko pokazila.

Nemuseli ma vyhodiť. Je smutné, keď vidíte, ako sa dospelí muži nevedia kontrolovať. Tento pocit neželám nikomu.“

Prečo nenecháme ľudí, aby boli…ľuďmi? Po tom, čo jej ochrankár povedal, že v takýchto šatách nemôže pokračovať v nakupovaní, rozhodla sa na Facebooku uverejniť príspevok.

V ňom napísala, ako sa pri pohľade na ňu sa nevedeli udržať a civeli jej na pozadie. A to bolo kameňom úrazu. „Povedala som im, že mám väčšie stehná a vonku je príliš teplo na to, aby som mala oblečené džínsy.“

Videla som, že nie som jediná, kto ma na sebe krátke šortky. Pre Boha, veď vonku je 100 stupňov, nechápem, prečo si vybrali práve mňa.“

Nuž, konanie ochrankárov je diskutabilné. Možno len mali zlý deň, alebo zaúradovala ich mužská nátura. Snáď príde čas, kedy sa podobné situácie už nebudú nikdy opakovať.

Myslíte si, že jej oblečenie bolo nevhodné na bežné nákupy v obchodnom centre? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku!

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladú ženu vyhodili z nákupného centra, pretože mala nevhodné oblečenie. Vadila im jedna vec”