back to top
štvrtok, 18 apríla, 2024

Prečo bol známy herec Johnny Depp vykoľajený zo svojho života? „Stávalo sa mi, že mesačne som na víno minul 30 000 dolárov.

Johnny Depp – jeden z najznámejších hercov našich čias. Nedávno však nielen jeho fanúšikovia, ale aj okolie zostalo v šoku, kvôli zmenám, ktoré sa u herca vyskytli. Mnohí sa domnievajú, že hlavným dôvodom bol jeho bolestivý rozvod s exmanželkou Amber Heardovou.

Je zrejmé, že všetko to vyústilo v hercovo rozhodnutie, povedať ľuďom ako to v skutočnosti je. Na rozhovor si zavolal novinára Rolling Stones Stephena Rodricka. Nikto však nečakal, že jeho obyčajný rozhovor sa zmení na 72-hodinovú spoveď. My vám samozrejme ponúkame len menší úryvok.

 

Ako prvé, stojí za zmienku, že rozhovor skutočne trval 72-hodín, počas ktorých Johnny, jeho advokát Adam Waldman a Stephan jedli, pili, fajčili marihuanu, veľa komunikovali.

 

„Ahoj! Ja som Johnny. Som rád že ste súhlasili s týmto stretnutím. Chcete počuť celú pravdu? Tak asi začneme. No najskôr si dáme víno!“ – takto vyzeral začiatok rozhovoru.

 

Ako sa neskôr ukázalo, rozhovor bol nápadom Deppovho právnika Waldmana. Herec nedávno zažalovať spoločnosť TMG, ktorá spravovala jeho finančné prostriedky. Depp si je istý, ze spoločnosť a jeho sestra Christie, ktorá sa zaujímala o jeho peniaze už o niečo skôr, sú vinní za to, že zbankrotoval.

„Podpisoval som to bez toho, aby som sa na to pozrel. Poklepkával prstami na miesto, kde mal byť môj podpis. A ja som mu ten hlúpy podpis dal“ – podľa hercovho názoru práve takto z neho vytiali všetky jeho peniaze.

 

Johnnymu Deppovi sa podarilo nadobudnúť 675 miliónov dolárov, no teraz nemá nič. Na druhej strane má kopec dlhov a majetok v hodnote 75 miliónov. Istá farma v Kentucky patrila jeho matke, hoci to bol herec, ktorý platil všetky účty. Teraz tam žijú jeho príbuzní prakticky za jeho vlastné náklady.

 

Predaj jedného z domov by mohol vyriešiť niektoré z problémov, ale ako to povedal herec, nepredal ho, pretože ho o to požiadala dcéra Lily-Rose. Johnny nedokázal odolať jej prosbe.

 

„Jedného dňa, keď som ešte pracoval s Mandelovcami, Joe mi dal návrh a ja som súhlasil. Išlo ale o dom, ktorý moja dcéra veľmi milovala. Lily Rose to zistila, zavolala mi a prosila ma, aby som ho nepredával. A ja som ho nakoniec nepredal. Joe bol potom strašne nahnevaný.“ Bratia Mandelovci sú majiteľmi spoločnosti TMG.

 

Aj v súdnej žalobe je požiadavka na to, aby zaplatil 7 miliónov dolárov svojej sestre Christie. Išlo o sumu, ktorú utratila za posledný rok života jeho matky Betty Sueovej.

 

„Chápete to, 7 miliónov dolárov! Betty Sueová bola vážne chorá. Mala rakovinu. Tie peniaze neboli na jej liečbu. Ja osobne som platil za jej liečenie. To sú len ďalšie účty. Christie sa tvárila, že matke kupuje najnovšie dizajnérske kúsky kabeliek, diamanty a oblečenie, hoci to vôbec nebolo pre ňu!“ – zdôrazňuje Depp.

 

To však bola len špička ľadovca. Waldmanovi sa za dva roky podarilo na bratov Mendelovcov vykopať mnoho zaujímavých vecí. Ukázalo sa, že pod hercovým menom vydávali pôžičky, no časť sumy si vždy nechali pre seba, ako percentá z vykonanej transakcie. Nie je prekvapením, že pôžičky boli akceptované za akýchkoľvek podmienok, dokonca aj tých najneľudskejších.

 

„Stávalo sa mi, že mesačne som na víno minul 30 000 dolárov. Nezmysel! Joel ničomu nerozumel. Ja miniem na víno omnoho viac!“ – Johnny bol pobúrený Mendelovými slovami, o tom, že má nekontrolované výdavky a pochybné investície, ktoré neprinášali žiaden zisk.

 

V roku 2005 vo veku 67 rokov spáchal samovraždu Johnnnyho blízky priateľ a novinár Hunter S. Thompsom, s ktorým sa zoznámil pri nakrúcaní filmu Strach a Hnus v Las Vegas. Po jeho smrti Johnny vzal jeho popol a vypálil ho do neba pomocou obrovského dela. Tento čin ho stál 5 miliónov dolárov.

 

V roku 2017 zomrel jeho ďalší blízky priateľ rockový hudobník Tom Petty. Hoci mal len 66 rokov, jeho srdce to už nevydržalo a zastavilo sa.

 

„Bola to pre mňa ťažká rana. Nestretávali sme sa až tak často, no stále sme si telefonovali. Zvyčane som začal rozhovor s otázkou: „Heej, starec, fajčíš ešte?“ A Tom povedal: „Áno, ešte stále fajčím.“ Povedal som si: „Ak Tom ešte stále fajčí, potom som aj ja v poriadku,“ hovorí Depp.

 

Pri nakrúcaní Rumového denníka sa herec zoznámil s Amber Heardovou a už vo februári 2015 si povedali svoje „áno“ na prepychovej svadbe, hoci Depp už vtedy čelil niekoľkým finančným problémom. Oslava sa zakončila hádkou medzi hercom a rodinou herečky. Jej príbuzní trvali na tom, aby uzatvorili predmanželskú zmluvu.

 

A mali pravdu, už v októbri 2016 Amber vyplňovala rozvodové papiere v dôsledku domáceho násilia. Po dávke škandáloch a vzájomných obvinení dokázali obaja nájsť spoločnú reč a Johnny jej vyplatil 7 miliónov dolárov, ona prisľúbila, že ich venuje charite.

 

„Ráno som si nalial vodku a písal som dovtedy, kým moje oči neboli plné sĺz natoľko, že som prestal vidieť na strany. Snažil som sa pochopiť, za čo som si to zaslúžil. Bol som ku všetkým milý, každému som pomáhal a voči všetkým som bol úprimný. Pravda je pre mňa jednou z najdôležitejších vecí. Aj napriek tomu sa to všetko udialo,“ – smrť priateľa a rozvod s Amber ponorili herca do vážnej depresie.

 

Depp je obrovským fanúšikom hudby a bola to ona, ktorá mu pomohla zvládnuť náročné obdobie. Medzi priateľmi má veľké množstvo hudobníkov. Alice Cooper, Joe Perry a Johnny Depp tak vytvorili vlastnú hudobnú skupinu Hollywood Vampires. Herec sa často zúčastňuje koncertov jeho dlhoročného priateľa Marilyna Mansona.

 

„Manson je skvelý chlap! Má len svoj špecifický vzhľad, ktorý dokáže mnohých vystrašiť. Poviem vám, že raz sa hral s mojou dcérou a jej bábikami! Áno, bábiky Barbie. Lily Rose je z neho celá bez seba,“ hovorí Depp.

 

Rozhovor sa dotkol aj nedávneho škandálu s Harveym Weinsteinom. O jeho dobrodružstvách sa dozvedel spolu s ostatnými, no s filmovým producentom má aj vlastné skúsenosti. V roku 1995 Weinstein osobne pochoval snímku s filmom Mŕtvy muž od režiséra Jima Jarmuscha, kde si Depp zahral hlavnú úlohu. Podľa niektorých filmových kritikov to je najlepší film dvadsiateho storočia.

 

„Videli ste Weinsteinovu manželku? Ako mohol? Ona je jedinečná. Ako môžete od takejto ženy odchádzať každý večer za nejakou bokovkou? Nepochopím to. No videl som aj iného Harveyho. Jedného dňa musel vyzdvihnúť dcéru zo školy. Išli sme za ním. Musel som zalapať po dychu, keď som videl, s akou jemnosťou a starostlivosťou je tento Shrek navliekal kabátik!“, hovorí Depp.

 

Na úplnom konci rozhovoru Johnny odprevadil Stephena k bráne, no nedokázal ju otvoriť a všetci ostatní už spali. Novinár musel cez ňu nakoniec preliezť. „Ďakujem, že ste ma vypočul. Za tento rozhovor si zaslúžite Pulitzerovu cenu! Dávajte si na seba pozor!“ – podali si ruky a každý si išiel svojou cestou.

 

Dúfajme, že hercova kariéra sa bude postupne zlepšovať. Čo sa týka jeho finančných záležitostí, nepochybuje o schopnostiach jeho nového právnika. Pokiaľ ide o jeho kariéru, najbližšie sa objaví na filmovom plátne ako Gellert Green de Wald v pokračovaní filmu Fantastické zvery, ktorý je pokračovaním udalostí odohrávajúcich sa vo svete Harryho Pottera.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Toto robí na jar veľa Slovákov, pritom im hrozí pokuta až do výšky 3300 eur.

Jar je obdobím, kedy príroda ožíva a s ňou...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne. Čistenie digestoru, chladničky, umývanie dlaždičiek či sporáku dokáže znechutiť nejedného človeka. Z tohto dôvodu vám...

TOTO JEDLO zrýchli váš metabolizmus a spomalí proces starnutia. Je tak jednoduché, že ľutujem že som ho nerobila skôr

Puding je v prvom rade dezert, ktorý si väčšina z nás spája s detstvom, iní možno s prázdninami u babičky alebo ďalší s popoludňajším...

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev a blších trhov. Baví ma to tajomstvo, keď neviem, čo môžem objaviť, hovorí Randy Guijarro. Samozrejme,...
Verified by MonsterInsights