7 dôvodov, prečo by ste sa mali pokúsiť založiť si rodinu s Levom

Ak vo svojom živote stretnete Leva čaká vás nezabudnuteľné dobrodružstvo! Obe pohlavia narodené v tomto znamení sú spoločenské, inteligentné, zábavné a využijú každú príležitosť na to, aby svoj čas strávili plnohodnotne.

Spočiatku si o nich môžete myslieť, že sú voči vám majetnícki, no tieto priateľské a veľkorysé duše sú dokonalými partnermi, v prípade, že viete s ich duševnými impulzmi udržať krok.

Toto sú dôvody, prečo by ste mali dať Levom šancu:

Sú veľmi zábavní Levy sa radi bavia. Neváhajú to roztočiť na tanečnom parkete či spievať naplno v karaoke súťaži.

Či už je to malý domáci večierok alebo veľká party v klube, Lev si vždy nájde príležitosť na to, aby sa dal do reči s ostatnými ľuďmi. Verte, že v jeho blízkosti sa nikdy nebudete nudiť!

Hoci budú mať mnoho vlastných záujmov, je vysoko pravdepodobné, že budú chcieť zdieľať aj tie vaše.

Ich prirodzená zvedavosť a túžba po dobrodružstve z nich robí skvelých spoločníkov pri čomkoľvek.

Svoje aktivity si radi plánujú vopred, no nemajú problém ani v prípade, ak sú postavený pred hotovú vec a vydajú sa naprieč nečakanou príležitosťou na odpočinok.

Môžu vás zoznámiť s novými ľuďmi

Väčšina Levov má veľký okruh známych a priateľov. Ak vás vnímajú ako seriózneho človeka, môžete počítať s tým, že budete mať mnoho nových priateľov.

Sú to ľudia, ktorí udržujú kontakty so svojimi priateľmi zo školy, so spolubývajúcimi na internáte či s bývalými kolegami…a takmer so všetkými ľuďmi, ktorých doposiaľ stretli.

 

Nemajú problém rozprávať sa s vami o vzťahoch. Z času na čas môžete mať pocit, že vás zachvátil spoločenský víchor.

V prípade, že ste introvert, potom je celkom pravdepodobné, že sa vám to nebude veľmi páčiť.

S radosťou ukážu svoju romantickú stránku

Ak máte radi veľkorysé, romantické gestá, máte šťastie! Lev bude s nadšením plánovať vaše spoločné stretnutie, vyberie vám darček a zasype vás komplimentmi. Pre muža v tomto znamení to nie je len romantická večera, ale aj divadelný výkon a šanca na vás zapôsobiť.Niekedy však môžete mať pocit, že využívajú váš vzťah, aby ukázali, akí sú dobrí.

Súvisiaci obrázok

Nie, nemýlite sa, Levy sú radi milovaní a chcú uznanie. V ich ponímaní to znamená, že neexistuje nič také, ako „prílišné uznanie“!

Pod svojím povrchom však skrýva úprimnú osobnosť, ktorá sa snaží získať si vaše srdce.

Nebojí sa konfliktov, no rýchlo odpúšťa

Všetci vieme, že Lev je ohnivé znamenie, preto niet divu, že nemá problém vyjadriť aj svoje negatívne pocity. Ak s vaším názorom nebude súhlasiť, budete to vedieť!

Nahnevaný Lev rýchlo vybuchne, v skutočnosti nie vždy vedia a chcú niečo tolerovať alebo mlčať.Na druhej strane si uvedomujú svoje chyby, aj keď to nemusí byť okamžite. Hádky sú minulosťou v priebehu niekoľkých hodín. Nechcú žiť v minulosti a nie sú fanúšikmi nenávisti.

Vaša rodina a priatelia ich budú milovať

Ako prirodzený extrovert, váš partner v znamení Leva bude úprimne rád, keď sa zoznámi s vašimi blízkymi. Za pár minút jednoducho očarí každého okolo vás. Nemusíte sa báť, že sa stane niečo nepríjemné. Budú sa pokojne rozprávať s vašimi rodičmi, priateľmi či dokonca starými rodičmi.

Súvisiaci obrázok

Dajú vám viac ako majú

Neznamená to len to, že radi kupujú drahé darčeky. Okrem iného vám ponúknu vzrušujúci čas strávený v ich spoločnosti a kopu energie. Nehovoriac o ich vášnivosti, ktorá sa vám zapáči bez mihnutia oka, nepochybujte.

Nebudú sa vzdávať vzťahu bez boja

Levy sú huževnatí. Keď niečo chcú, či už ide o povýšenie v práci alebo romantický vzťah, urobia pre to všetko, len aby to získali to, čo chcú. No porážku si dokážu pripustiť len veľmi ťažko.

Čo to teda znamená pre váš vzťah?

Ak sa hádate a váš partner v znamení Leva sa pokúsi všetko napraviť, neignorujte ho a nesnažte sa vycúvať.

Títo ľudia sú odvážni – keď si cenia svoj vzťah, ani predstava úprimnej konverzácie plnej citov ich nezastaví.

Takže, užite si vzťah s Levom!

Dokonca aj v prípade, že sa vám tento vzťah nevyplatí, budete sa baviť a zapamätáte si to po zvyšok vášho života.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “7 dôvodov, prečo by ste sa mali pokúsiť založiť si rodinu s Levom”