Muž sa schádza s inou ženou, aj napriek tomu, že je ženatý. Keď si však prečítate jeho priznanie, pochopíte prečo

Známy bloger Jarrid Wilson sa pred nejakou dobou na svojom blogu oficiálne priznal k niečomu, čo nikto nečakal. Prezradil na seba naozaj veľkú pikantnosť, ktorá všetkých prekvapila. „Musím sa vám k niečomu priznať, už dlhšiu dobu sa s niekým schádzam a to aj napriek tomu, že som ženatý.

Je to úžasná žena. Je pekná, milá, múdra a silne veriaca.

Rád s ňou chodím na večeru, beriem ju často do kina a na rôzne divadelné predstavenia a nikdy ju nezabudnem pochváliť, ako veľmi jej to pristane. Už si ani nepamätám, kedy som sa na ňu naposledy hneval dlhšie ako 5 minút, pretože jej úžasný úsmev mi vždy zlepší náladu.

Každý deň ma dokáže niečím báječným prekvapiť, svoju neohlásenú návštevou v práci, výborne uvareným obedom alebo dokonca domácom dezertom. Aj napriek tomu, že som ženatý, som vďačný za to, že sa takto môžem s niekým schádzať. Vám všetkým to môže vrelo odporučiť.

Ale počkať, neviem, či som na začiatku vôbec povedal, že žena, s ktorou sa stretávam, je moja manželka? A čo ste vlastne čakali?


To, že si niekoho zoberieme, predsa neznamená, že musíme prestať randiť. Chcem sa stále stretávať so svojou ženou, aj napriek tomu, že máme už po svadbe. Niekoľko vzťahov na tejto chybe stroskotalo, prestali žiť ako partneri.

To, že už toho druhého poznáme natoľko, by nám nemalo brániť v tom, si vyjsť na rande a znova, aspoň na malý moment pocítiť tú zvláštnu nervozitu, ako na prvej schôdzke. Keď sa ráno prebudíte, pozrite sa na chvíľu na svojho partnera tak, ako v prvých dňoch manželstve a uvidíte, aký veľký posun to pre váš vzťah bude.

Záujem, to celé je kľúčom k šťastnému vzťahu alebo manželstva. Nikto predsa nechce byť s niekým, pokiaľ mu na ňom nezáleží.

Verte mi, vezmite svoju ženu na rande, rozmaznávajte ju. To, že vám povedala „áno“ ešte neznamená, že by toto všetko malo skončiť. “

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Muž sa schádza s inou ženou, aj napriek tomu, že je ženatý. Keď si však prečítate jeho priznanie, pochopíte prečo”