sobota, 27 júla, 2024

V akom mesiaci sa narodíte, taký bude váš ideálny partner. Pokiaľ ste sa narodili v júni alebo apríli máte vyhraté

Kompatibilita je dôležitou podmienkou pre harmonický a dlhotrvajúci vzťah. Mesiac vášho narodenia môže tiež napovedať, kto by mohol byť vašou spriaznenou dušou.

 

JANUÁR

Nájdite si partnera, ktorý dokáže držať krok s vašou ambicióznosťou a pracovitou povahou. Vy ste workoholik a zaslúžite si len niekoho, kto sa nebojí vášho úspechu a vytrvalosti, niekoho, kto bude vždy pri vás nehľadiac na vašu oddanosť k práci, a bude vás podporovať vo všetkých aktivitách.

FEBRUÁR

Hľadajte si muža, ktorý je trpezlivý a zvedavý, najmä čo sa týka vašej osoby. Ste nepredvídateľná – dnes potrebujete dávku dobrodružstva a vášne, no zajtra ticho a meditáciu. Nájdite si niekoho, kto akceptuje všetky aspekty vašej povahy, od tých silných až po zraniteľné. Taktiež by mal mať zmysel pre zmeny a cestovanie.

 

MAREC

Nájdite si partnera, ktorý sa o vás zaujíma presne tak, ako aj vy o neho. Ste úprimná, premýšľavá a súcitná, preto si zaslúžite niekoho, kto obdivuje tieto hodnoty a nezneužíva ich vo svoj prospech. Zaslúžite si niekoho, kto dá vás a vaše potreby na prvé miesto, presne tak isto, ako to robíte aj vy.

 

APRÍL

Nájdite si niekoho, kto sa zamiluje do vašej iskry. Mnohých mužov v minulosti pravdepodobne odradzovala vaša silná a tvrdohlavá osobnosť. No keďže nemáte problém ukázať svoje emócie, zaslúžite si muža, ktorý vás bude mať rád takú aká ste a bude natoľko sebavedomý, že ho nezlomí sila vášho charakteru.

MÁJ

Nájdite si chlapa, ktorý zodpovedá vášmu tempu. Sústreďujete sa na svoje koníčky, motivácia vás neopúšťa, preto potrebujete muža, ktorý sa vyrovná vašej intelektuálnej úrovni. Potrebujete človeka, ktorému môžete veriť a ktorý vám bude dobrým partnerom.

JÚN

Hľadajte muža, ktorý sa nebojí vyjadrovať svoje pocity či ukázať svoju zraniteľnosť. V minulosti vás vaša empatia a súcit priviedli k zlomeným ľuďom, o ktorých ste sa podľa vášho názoru mali postarať. A hoci sa to môže zdať ako vaša životná misia, zaslúžite si niekoho, kto sa pred vami dokáže otvoriť a bude vás milovať celým svojím srdcom.

JÚL

Nájdite si muža, ktorý jednoducho chce byť s vami. Ste fascinujúca a priateľská, práve tieto vlastnosti k vám priťahujú mnoho ľudí – dobrých aj zlých. Potrebujete človeka, ktorý je dostatočne sebavedomý na to, aby nebol žiarlivý na ten zástup ľudí. Hľadajte si muža, ktorý neublíži vašej citlivej duši.

AUGUST

Nájdite si muža, ktorý vám povie, čo potrebujete počuť a nie to, čo chcete počuť. Máte vodcovskú povahu – ľudia vás obdivujú, počúvajú a vzhliadajú k vám. A hoci si zaslúžite muža, ktorý vás bude rešpektovať a milovať za vašu silu a sebaovládanie, potrebujete tiež muža, ktorý nedovolí, aby ste mu skákali po hlave alebo si z neho robili rohožku. S vaším prípadným egoizmom musí zaobchádzať s humorom a pokúšať sa ho udržiavať na uzde.

SEPTEMBER

Hľadajte si muža, ktorý zdieľa vaše nadšenie pre vedomosti, skúsenosti a rast. Vždy sa pozeráte dopredu a zaslúžite si partnera, ktorý sa bude chcieť učiť vždy nové veci. A hoci ste v hĺbke duši zvedavý a vášnivý človek, bojíte sa citovo otvoriť. Z tohto dôvodu budete potrebovať človeka, ktorý sa nebojí kopať hlbšie a vyloviť z vás vašu odvahu a city.

OKTÓBER

Nájdite si muža, ktorý nebude považovať vaše teplo, láskavosť a náklonnosť za samozrejmosť. Dávate mnoho a preto si zaslúžite človeka, ktorý ocení vašu láskavosť a kto sa nikdy nebude pokúšať ju zneužiť. Počkajte si na niekoho, kto je rovnako láskyplný ako vy a vnáša do vášho života radosť, nie bolesť.

NOVEMBER

Hľadajte si muža, ktorý sa vás bude snažiť pochopiť. Ste extrémne sústredená, pracovitá a kreatívna, na druhej strane ste tiež zdržanlivá a tajomná. Po svojom boku potrebujete človeka, ktorý nemá strach z vašich vášni a máte na neho slabosť.

DECEMBER

Nájdite si partnera, ktorý zbožňuje zábavu, samozrejme s vami. Máte hravú povahu a mali by ste mať pri sebe niekoho, kto odhalí váš potenciál. Mal by to byť niekto, kto bude s vami cestovať, vtipkovať a s kým sa budete môcť porozprávať aj vážne, bez toho, aby ste skrývali vaše skutočne pocity.

Takéto tipy vám dávajú mesiace vášho narodenia! Nájdite si svojho muža!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights