Brad Pitt: Muži, nedopustite sa mojich chýb! Keby som bol múdrejší, všetko by bolo inak

Známy herec sa na základe vlastných skúseností rozhodol podeliť o rady, ako si vybudovať silné manželstvo a udržať v ňom lásku a neutíchajúcu vášeň.

Áno, hoci sa jeho vlastné manželstvo rozpadlo. Po 11 rokoch (zdanlivo) šťastného spolužitia s herečkou Angelinou Jolie, sa niečo pokazilo a bolo jasné, že to už nemôže takto ďalej pokračovať.

Čo sa teda stalo?

Toto je 18 tipov od muža, ktorý bol ženatý a vie, o čom hovorí.

  1. Nikdy sa neprestaňte zaujímať o svoju ženu

Nikdy ju neberte ako samozrejmosť. Dostali ste do daru jej srdce. Toto je najcennejší poklad, ktorý vám bude vždy dôverovať. Postarajte sa o neho. Pestujte si svoju lásku, nebuďte leniví ukazovať vašej láske svoje pocity.

  1. Chráňte si srdce

Milujte aj seba, akceptujte život taký, aký je. Nechajte si vo svojom srdci miesto, ktoré je dostupné len pre vašu ženu. Tento kútik vašej duše musí patriť výlučne len jej.

  1. Zažite opakované zamilovanie

Áno, budete sa meniť. Nebudete rovnakí ľudia, ktorí sa do seba zamilovali pred desiatimi rokmi.

Nemusí s vami zostať navždy. Ak ňou budete pohŕdať, svoje srdce dá niekomu inému. Verte, že vy ho stratíte navždy. Pozrite sa na ňu tak, ako ste na seba hľadeli na vašom prvom rande.

  1. Zamerajte sa na jej najlepšie kvality

Neupriamujte sa na jej nedostatky. Venujte pozornosť zásluhám – takže vaša láska nezmizne. Pamätajte: ste šťastný muž, ak máte takúto ženu!

  1. Nesnažte sa ju meniť

Milujte ju takú, aká je. Dokonca aj v prípade, že sa zmení, pokúste sa zamilovať do jej novej osobnosti, či sa vám to páči alebo nie.

  1. Prevezmite zodpovednosť

…za stav, v ktorom sa nachádzate. To, aby ste boli šťastný, nie je len práca vašej manželky. Je nutné na to vynaložiť aj svoje vlastné úsilie, len tak sa naplníte šťastím, radosťou a láskou.

  1. Nikdy neobviňujte ženu, ak ste…

rozčúlený alebo nahnevaný na ňu. Toto sú VAŠE emócie a vaša zodpovednosť. Vybrali ste si túto ženu, pretože si s ňou musíte prejsť istými vecami a situáciami, ktoré vám pomôžu sceliť sa.

  1. Jednoducho buďte s ňou

Keď je smutná či nahnevaná, vašou úlohou je PODPORIŤ JU a povedať jej, že všetko je v poriadku, vypočujte ju a ponúknite jej svoje rameno, na ktoré sa môže v prípade potreby pokojne vyplakať.

Ženská duša je skladom emócií, ktoré sa niekedy menia v priebehu sekundy. Buďte silný, neodsudzujte ju a nesnažte sa všetko vyriešiť, len buďte pri nej. Potom vám začne veriť a otvorí sa pred vami.

  1. Nebuďte taký vážny a tvrdý

Smejte sa častejšie, nielen nad druhými, ale aj sami nad sebou. Rozveseľte ju. Smiech pomáha vyriešiť akýkoľvek problém.

Preskúmajte ju – požiadajte ju, aby vám napísala zoznam 10 vecí, ktoré v nej vzbudzujú pocit byť milovanou. Zapamätajte si ich a venujte mu pozornosť vo vašom každodennom živote. Dbajte na to, nech sa cíti ako kráľovná.

  1. Venujte jej dostatočnú pozornosť

Keď ste s ňou, nemyslíte na nič iné. Považujte ju za svojho najcennejšieho zákazníka, pasažiera, priateľa.

  1. Nebuďte idiot

Samozrejme, každý robí chyby. Je však dôležité, aby ste sa z nich dokázali poučiť a nedovolili, aby sa opakovali aj v budúcnosti. Nikto nie je dokonalí, no snažte sa ju nesklamať až príliš často.

  1. Mala by mať svoj vlastný priestor

Žena, ktorá sa stará o domácnosť, deti a manželstvo, potrebuje čas na „zotavenie“. Po dobrom odpočinku a čase strávenom vo vlastnej spoločnosti, sa k vám vráti energickejšia a inšpiratívna žena.

  1. Buďte zraniteľný

Pripravte sa na zdieľanie svojich obáv a pocitov. Buďte schopný priznať si chyby a podeliť sa o ne s vašou polovičkou.

  1. Buďte k nej úprimný

Ak chcete získať jej dôveru, buďte pripravení zdieľať VŠETKO … Najmä preto, že ste sa skrývali už príliš dlho. Potrebujete veľkú dávku odvahy na to, aby ste svoje srdce otvorili a nechali človeka nahliadnuť do vašich najtajnejších kútov.

Preukáže túto odvahu a ona vás bude milovať ešte viac. Odstráňte tú pomyselnú masku, inak nikdy nezažijete plnohodnotnú lásku.

  1. Vyrastajte s vašou ženou

Pod ležiacim kameňom voda nepreteká. Vaše svaly sa budú zmenšovať, ak ich prestanete používať. Rovnaká vec sa stáva aj pri vzťahoch, ak sa na nich nepracuje. Nájdite si svoj cieľ a dosiahnite ho na spoločnej ceste!

  1. Nelipnite na peniazoch

Pamätajte – hráte v tom istom tíme. Nie je potrebné konfrontovať sa navzájom. Ak chcete vyhrať, spojte vaše sily dokopy a nesúperte o prvenstvo.

  1. Nedržte v sebe chyby z minulosti

Nedovoľte, aby minulosť ovplyvnila vašu budúcnosť. Nenechajte sa držať ako rukojemníkov sťažností a minulých chýb. Nenoste toto bremeno. Nedovolí vám ísť dopredu. Nepestujte v sebe negatívne pocity, vždy si vyberte lásku. Vždy.

  1. Láska je na prvom mieste

Koniec koncov, je to jediná rada, ktorú sa potrebujete naučiť. Nič neohrozí váš vzťah, ak sa budete pridržiavať tohto princípu.

Manželstvo nie je šťastný koniec, ale začiatok tvrdej práce. Manželstvo je život sám, so všetkými jeho vzostupmi a pádmi. Každý deň sa musíte znova zamilovať, pokračovať v budovaní vzťahov, tehlu po tehle.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Brad Pitt: Muži, nedopustite sa mojich chýb! Keby som bol múdrejší, všetko by bolo inak”