Dcéra v hneve povedala na svoju mamu že je tučná. Ona jej na to odpovedala…

Všetci vieme, že byť rodičom je zodpovedná úloha pre každého človeka. Sú to práve rodičia, na ktorých závisí výchova dieťaťa a to, čo z nich vyrastie.

Allison Kimmy, hlavná hrdinka nášho príbehu, poprosila svoje deti, aby vyšli z bazéna. Jej dcére sa ešte nechcelo odísť apreto sa nazlostila. V hneve na svojho brata skríkla: „Naša matka je tučná!“

 

Po tom, čo to povedala, stíchla. Keď si ich matka zavolala k sebe, aby sa porozprávali, dievčatko si myslelo, že ju chce potrestať. Avšak to, čo urobila jej mama, ju úplne prekvapilo.

Namiesto kriku, čo by asi urobilo mnoho rodičov na jej mieste, sa rozhodla dcére vysvetliť, že slovo „tučná“ u nich nebude považované za urážku. Navyše, očakávané karhanie sa zmenilo na rozumnú debatu.

Žena deťom povedala, že tuk sa nachádza na tele každého človeka a plní si svoju dôležitú funkciu. „Ochraňuje kosti a svaly a taktiež slúži ako skvelý zdroj energie,“ povedala Allison.

 

Neskôr jej dcére povedala, že aj ona má na svojom bruchu tuk. Dokonca aj syn, ktorý sa so smiechom nazval „najsvalnatejším“, tiež priznal, že patrí k ním.

 

Dohodli sa na tom, že každý človek je iný, niekto má toho tuku viac a niekto menej. Zároveň dodala: „To však nerobí z niekoho lepšieho či horšieho človeka!“

 

Problém bol uzavretý. Allison svoj príbeh zverejnila na sociálnej sieti a ani netušila, koľkým ľuďom sa bude páčiť jej spôsob riešenia tohto incidentu.

 

Samozrejme, rodičia nemajú žiadnu kontrolu nad tým, čo ich deti počujú v škole alebo na ulici. Avšak, aj napriek svetu plného rôznych ľudí, slová rodičov by mali ostať tými najvýraznejšími, pozitívnymi a presvedčivými. Čo si o tom myslíte vy?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dcéra v hneve povedala na svoju mamu že je tučná. Ona jej na to odpovedala…”