Môj otec kosí trávnik pred domom mojej mami. Je tu však jeden detail: Rozviedli sa pred 38 rokmi

Moja matka má problémy s kolenami a môj nevlastný otec pracuje mimo mesta. Keď sa moji mladší súrodenci opýtali: „Prečo tvoj otec kosí náš trávnik?“, povedala som im: „Pretože mama potrebuje pomoc. On vie, že to proste musí urobiť,“ píše Cody Lachellová na stránke Love What Matters.

Toto je spoločná výchova. Som veľmi šťastná, že mám 4 rodičov, ktorí sa rešpektujú a vedia, že na konci dňa je najdôležitejšie to, aby mohli svojim deťom ukázať (aj tie, ktoré majú 32 rokov), ako byť človekom a ako milovať svoju rodinu, bez ohľadu na to, kde ich zavedie osud.

Teraz je môj otec so mnou na dovolenke v Texase.

On ani nežije v oblasti, kde žije aj moja mama. Nejde tu len o to, že pre ňu niečo urobil, urobil to však počas toho, kým bol na DOVOLENKE.

Chce, aby všetci vedeli: „Nie som svätý.“

Verí, že ľudia nemusia byť prezlečení anjeli, no vždy, keď máte príležitosť konať dobro, urobte to!

Môj otec povedal, že to nerobil preto, aby sa o ňom písalo v médiach. Povedal, že spolu s mamou sa už dávno predtým rozhodli, že po rozvode sa budú obaja chovať ako dospelí a jeden k druhému sa budú chovať s rešpektom a súcitom.

Bez ohľadu na to, ako ich manželstvo skončilo, obaja sa navzájom milovali v určitom období života a táto láska pre nich znamenala a stále znamená príliš veľa.

Veď obaja vedia, že ak chcú zo svojich detí vychovať milých a milosrdných ľudí, aj oni musia byť dobrí a milosrdní!

Som veľmi šťastná, že mám takýchto úžasných rodičov. Viem, že moje mami a otcovia sa nikdy nenechajú v štichu, pretože sme rodina. Som šťastná.“

Dotkol sa vás tento nádherný príbeh z bežného života?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Môj otec kosí trávnik pred domom mojej mami. Je tu však jeden detail: Rozviedli sa pred 38 rokmi”