V Česku otvorili retro potraviny, aké boli za socializmu. Kúpite tu všetko ako o pár desiatok rokov dozadu

Mnoho ľudí tvrdí, že potraviny dnes nie sú také, ako bývali. Ich kvalita klesá a pridáva sa do nich zbytočne veľa chemikálií, ktoré škodia ľudskému organizmu.

Tento obchod v Česku, ned’aleko hraníc so Slovenskom, však nie je len pre tých, ktorí na potraviny z dôb komunizmu spomínajú v dobrom. V obchode nájdete okrem potravín aj všetky iné potreby, ktoré ste v tých časoch v obchode Jednota našli. Avšak ak sa tieto potraviny chystáte nakúpiť, veľmi sa netešte. Tento obchod je len múzeum, ktoré ukazuje sortiment v obchodoch pred 40 rokmi.

Ako sa vyjadril jeden český portál, nájdete tam toaletný papier, mlieko v sáčku, mlynček na kávu a okrem toho aj dobové peniaze.

zdroj:funradio.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V Česku otvorili retro potraviny, aké boli za socializmu. Kúpite tu všetko ako o pár desiatok rokov dozadu”