Vtip Dňa: Obed Grátis

Príde chlap do reštaurácie a objedná si. Čašník podíde k nemu a hovorí: ” Ak uhádnete podľa vône vidličky, čo s ňou bolo jedené, máte dnešný obed grátis. Chlap zoberie vidličku, ovonia: “Hmm … pečené kura … zemiaky … a uhorkový šalát ” Čašník neveriaco pokrúti hlavou a donesie chlapíkovi obed zadarmo.

 

Na druhy deň príde chlap opäť. Čašník príde k jeho stolu a hovorí:

“Ak uhádnete dnes, čo sa jedlo vidličkou, mate celý týždeň u nás stravu zadarmo!” Chlapík vezme odborne vidličku medzi dva prsty, nadýchne sa a hovorí: “Hmmm…steak…dobre prepečený…hranoly….a nakoniec zmrzlina.”

 

Čašník už poriadne vytočený prisahá, že na tretí deň to už neuhádne. Tretí deň vchádza chlapík usmiaty a sebavedomý do reštaurácie a sadá si k svojmu stolu.

 

Čašník vezme vidličku , vopchá ju kuchárke medzi nohy, poriadne ju pritláča a natešene kráča k stolu. Chlapík uchopí vidličku, labužnícky si ju priloží k nosu, potiahne ….” To nie je možné! ” udivene krutí hlavou chlapík a ovonia znova…. ” Tak to som vážne nevedel, že u Vás robí Magda!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Obed Grátis”