Kúpte si na Vianoce vlastný strom, ktorý viete aj podarovať. Výjde vás na 50 eur a pomôžete zachrániť naše lesy

 

Ak aj vás trápi nelegálne odlesňovanie a zasahovanie do našej prírody, Lesoochranárske zoskupenie VLK prišlo so skvelým nápadom ako prírode aspoň trochu pomôcť. Kúpou stromu za 50 eur, zoskupeniu pomôžete pri budovaní súkromnej rezervácie s názvom Vlčia.

S týmto nápadom sa zoskupenie podelilo na svojej sociálnej sieti: „Chceš darovať niečo krásne a netradičné k narodeninám, meninám, sobášu alebo len tak z lásky? Ak áno, môžete sa pridať k tým, ktorí sa symbolickou kúpou stromov snažia zachrániť kúsok divočiny na východnom Slovensku.

Táto rezervácia sa nachádza v Prešovskom kraji a momentálne je v ich súkromnom vlastníctve. Na jej odkúpenie prispeli ochotní Slováci a ľudia z celého sveta. Do zbierky priespeli ľudia až z 18 krajín sveta.

https://www.facebook.com/lesoochranarske.zoskupenie.vlk/photos/a.407449814945/10151057816744946/?type=3

Vlastníctvo tejto rezervácie zoskupením znamená, že na tomto momentálne chránenom území nikto nemôže ťažiť, poľovať alebo odstaňovať kmene stromov. Táto súkromná prírodná rezervácia sa od roku 2009 rozšírila natoľko, že dnes je už predaných 3 830 stromov.

Ak ste sa rozhodli týmto šľachetným a oddaným ľud’om zo zoskupenia VLK pomôcť a kúpiť strom pre seba, alebo pre svojich blízkych, na tomto linku nájdete podrobné informácie: www.wolf.sk

ZDROJ: wolf.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kúpte si na Vianoce vlastný strom, ktorý viete aj podarovať. Výjde vás na 50 eur a pomôžete zachrániť naše lesy”