sobota, 27 júla, 2024

Horoskop na rok 2019: toto by ste mali vedieť o svojom znamení zverokruhu. Čaká vás šťastný rok?

Podľa čínskeho astrologického kalendára bude rok 2019  pod nadvládou prasaťa. V Japonsku sa domnievajú, že Nový rok bude riadiť diviak a v Thajsku slon.

Mnohí vedia, že rok 2019 bude prechádzať silným energetickým vplyvom Slnka, Marsu a Zeme. Zem si podmaní bojovný a agresívny Mars. To znamená, že agresia a konfrontácia červenej planéty bude nahradená zbližovaním a pochopením.

Rok 2019 bude žiarivý, každý človek pocíti túžbu žiť, tvoriť a užívať si život vo všetkých jeho podobách.

Mnohí z nás prestanú premýšľať nad zajtrajškom a začnú si vážiť to, čo práve majú pri sebe. Rok 2019 by mal byť prelomom najmä čo sa týka vodných znamení: Rak, Škorpión a Ryby.

Ich priania a sny sa začnú konečne plniť. Samotný vesmír sa rozhodne priložiť ruky k dielu. Tí, ktorí zmeškajú túto oslavu života, budú musieť počkať na ďalšiu šancu. Je možné, že to bude trvať veľmi, veľmi dlho.

Prečítajte si, čo vás čaká a neminie v nasledujúcom roku 2019

Baran

Milí Barani, šetrite si svoje sily, pretože rok 2019 bude skutočne plný povinností. Vaši nadriadení si uvedomujú, ako šikovne a nebojácne riešite nimi zadané úlohy a preto niet divu, že vám s radosťou začnú prikladať čoraz viac a viac povinností.

Tam, kde všetci urobia dva kroky, budete vy musieť urobiť päť skokov. Nie všetko pôjde podľa vašich plánov, no budúci rok vám prinesie nové, príjemné emócie a perspektívu. Vďaka podpore rodiny budete schopní prekonať akékoľvek ťažkosti.

Pamätajte si, že v roku 2019 nebude príležitosť na spochybňovanie a spomaľovanie. V opačnom prípade začnete panikáriť a robiť chyby. Takže žiadne pochybnosti a váhanie, ste stále v hre!

Býk

Toto je váš rok. Dostanete príležitosť vziať si od života všetko, čo si prajete. Získate nevídanú silu. V práci budete ako ryba vo vode, po nej si budete užívať zábavu až do úplného konca. Prepracovanosť nebude váš problém číslo jeden, skôr sa bude jednať o príjemnú únavu.

Spoliehajte sa na svoju inteligenciu a fyzickú vytrvalosť. V osobnom živote dôjde k zásadným zmenám. Ak ste sami, zoznámite sa s vašou druhou polovičkou. Ak ste ju už našli, urobíte rozhodnutie týkajúce sa založenia rodiny a tí, ktorí už manželmi sú, budú svedkami nového prírastku.

Vďaka vašej vytrvalosti a pracovitosti si budete môcť zarobiť slušný obnos peňazí, za ktorý si pokojne kúpite auto, chatu či dokonca súkromné lietadlo.

Blíženci

Nový rok bude plný stretnutí so zaujímavými ľuďmi. Nie je vylúčené, že vám do vášho života vnesú isté benefity: pomôžu vám pri povýšení alebo vám vnuknú zaujímavý nápad.

Pravidelne sa u vás budú objavovať pocity, že vám všetko preteká cez prsty. Problémy môžu vzniknúť nielen v podnikaní, ale aj v medziľudských vzťahoch.

Pamätajte si: ak niečo nefunguje, zabudnite na to a začnite sa venovať iným aktivitám. Nečakané údery osudu budete zvládať so vztýčenou hlavou. Stačí sa im s prehľadom vyhýbať a pokračovať ďalej bez toho, aby ste sa pozerali dozadu.

Rak

V roku 2019 sa rozhodnete vydať na cestu, ktorou ste sa predtým báli kráčať aj počas slnečného dňa. Tak napríklad, konečne sa rozhodnete, v akom štádiu je váš ľúbostný život. Slobodne, bez akéhokoľvek nátlaku si vyjasníte svoje city a budete sa dožadovať ráznych rozhodnutí.

Odpoveď „Nie“ by vás nemala odradiť. Rozchod vám prinesie dlho očakávanú slobodu, vďaka čomu sa budete môcť pustiť do hľadania nového objektu lásky. V roku 2019 máte reálnu šancu stretnúť sa so svojou spriaznenou dušou a pocítiť silnú fyzickú príťažlivosť.

Vo vašej práci zavládne stabilita. Hlavné je, aby ste sa nedali zlákať na rečí ľudí, ktorí majú dočinenia s podvodmi. Ak takých nájdete, oblúkom sa im vyhnite.

Lev

Slnko, váš patrón, bude mať dominantné postavenie, čo sa odrazí aj vo vašom šťastí. Dostanete príležitosť realizovať svoje nápady, ale len za účasti silného a dobre zohraného tímu.

Nebežte za dvoma zajacmi – nechytíte ani jedného. Rok 2019 vám sľubuje zisk a úspech vo všetkom, do čoho sa rozhodnete pustiť. V osobnom živote sa vyskytnú isté problémy, preto je dôležité, aby ste načúvali vašej druhej polovičke.

Snažte sa rozdeľovať svoje sily rovnomerne a nepreháňajť to. Zamyslite sa nad tým, čo potrebujete vy a neutekajte riešiť problémy iných ľudí.

Panna

Nasledujúci rok 2019 bude pre vás priaznivý a prejdete si ním bez väčších či menších komplikácií. Dostanete šancu zmeniť svoj život bez toho, aby ste na to vynakladali akékoľvek úsilie. V práci na vás budú čakať personálne zmeny.

Nepripomínajte nadriadeným ich vlastné zásluhy a úspechy. Verte, že si to všetko pamätajú. Nedovoľte kolegom, aby zneužívali vašu láskavosť a citlivosť. Nebojte sa povedať nie a zistíte, že všetko do seba začne zapadať. Váš nadriadený rýchlo pochopí, komu by mal zvýšiť plat.

Buďte pripravení na skutočnosť, že vás budú priťahovať ľudia, s ktorými by ste si niekedy nevedeli predstaviť ani len bežnú konverzáciu. Láska však vo vašom prípade zvíťazí nad predsudkami. Po tom, čo príde vytriezvenie, sami ostanete prekvapení svojou voľbou.

Váhy

Dostanete mnoho zaujímavých ponúk a vás tak čakajú výrazné zmeny. Stanovte si ambiciózne ciele. Neriskujte a nedúfajte v šťastné náhody.

Len tvrdá práca a kalkulácia vám pomôžu pri realizácii vašich plánov. Robte to, čo považujete za nutné a pevne si stojte za svojím. Pokúste sa využiť každú príležitosť.

Nedovoľte, aby vami ľudia manipulovali. Myslite na svoje ciele a dodržujte stanovený plán. Nevynakladajte vaše úsilie na niečo celkom nezaujímavé či nevýhodné.

Škorpión

Práca a štúdium sa u vás dostávajú na druhé miesto. Čakajú vás veľké zmeny v osobnom živote. Bude to veselé a zaujímavé obdobie. Nasledujúci rok vám predstavitelia opačného pohlavia budú venovať zvýšenú pozornosť.

To vám pomôže pri postupe v kariérnom rebríčku. Pravdou však je, že ak sa už vo vzťahu nachádzate, snažte sa nezaspať. Aktívne sa snažte získavať nové kontakty na dosahovanie vašich cieľov.

Buďte pripravení na to, že emócie majú niekedy prednosť pred zdravým rozumom a naopak, tam, kde je nutné použiť srdce, začne aktívne pracovať náš rozum.

Strelec

Budete sa zaoberať sebarealizácou. Nesadnete si bez toho, aby ste pred tým niečo urobili. Môžete dokonca naplánovať aktívnu dovolenku: ísť do hôr alebo sa vydať na dlhú turistiku.

Tento rok bude pre vás omnoho jednoduchší než ten minulý. Pripravte sa na to, že rok 2019 vám prinesie stretnutia a rokovania s ľuďmi, s ktorými nakoniec uzatvoríte výhodné zmluvy.

Nenadväzujte pochybné konexie, žiaden sex na prvom stretnutí. Vstúpte do vzťahu s chladnou hlavou a zdravým rozumom.

Kozorožec

Už dlhšiu dobu túžite po povýšení v práci? Získate ho. Chcete, aby si vás všimol ten muž, z ktorého už niekoľko mesiacov neviete spustiť oči? Máte to mať! Ale len v prípade, ak na to vynaložíte čo i len minimálnu námahu.

V prípade, že ste stále nezadaní, začnite sa po niekom pozerať. Je lepšie, ak to bude niekto z vášho okolia. Ak vás niekto požiada o ruku, buďte pripravení presťahovať sa do domu (mesta alebo krajiny) vášho partnera či partnerky.

Čokoľvek sa stane v tomto roku, všetko bude vo váš prospech. Nie je nutné sa do ničoho tlačiť, situácia sa vyvinie bez akéhokoľvek oneskorenia a podľa vášho scenára.

Vodnár

Povedzme, že sa vám podarilo vytiahnuť šťastnú kartu. Nasledujúci rok bude pre vás mimoriadne úspešný. Máte už dlhodobejší vzťah? Potom je čas pohnúť sa v pred, čo tak vstúpiť do stavu manželského? Hoci budete mať veľa práce a povinností, nebojte sa, na všetko vám ostane dostatok síl.

V priebehu roka sa vo vašom živote vyskytnú menšie prekážky, no nebude to nič výnimočné. Nerobte si plány do budúcnosti, užívajte si prítomnosť. Zároveň si však dávajte pozor na podvody.

Zamerajte sa na svoje túžby a snažte sa ich zrealizovať. Spoliehajte sa len na seba a nepoľavujte, dokonca ani vtedy, ak vám to situácia dovolí. Ak si chcete zaistiť kvalitný osobný život, prevezmite iniciatívu do svojich rúk. Nie je nutné prenechávať všetko na šťastie.

Ryby

Rok 2019 bude pre vás možnosťou realizovať svoje kreatívne plány. Budete konať cieľavedomo a vytrvalo, no netešte sa dopredu.

Samozrejme, ste inteligentní a talentovaní. To ale nestačí. Práca je to, čo z vás robí človeka. Zabudnite na chvíľu na svoju výnimočnosť. Z každej situácie vyjdete ako víťaz, preto pre vás nebude problém zanechať v ľuďoch dobrý dojem.

Máte šancu posunúť sa v kariérnom rebríčku o stupienok vyššie. V nasledujúcom roku 2019 buďte aj naďalej sami sebou a každý dobroprajný človek vám bude kľačať pri nohách.

Ste už pripravený na rok 2019?

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights