List mojej mame, ktorá tohtoročné Vianoce strávi v nebi. Starajte sa o svojich rodičov

Rodičia – najcennejšia vec v našom živote. Bohužiaľ, často to pochopíme až vtedy, keď opúšťajú tento svet.

Christine Lynn na svojom blogu zverejnila dojímavý príspevok venovaný svojej matke, ktorá len nedávno zomrela. Odporúčame, aby si ho všetci prečítali!

„Moja mama je tieto Vianoce v nebi.

Sviatky už nie sú pre mňa tým čo kedysi. Teraz sa im vyhýbam a neteším sa na ne. Sú len ďalším pripomenutím faktu, že už nie si pri mne.

V obchode pozerám na veci, ktoré by som ti rada kúpila, drobnosti, ktorými by sme si ozdobili náš dom. Je to ako neustále pripomínanie tvojej straty.

Vianočná nálada v mojom vnútri sa stala minulosťou. A ľudia okolo mňa tomu nerozumejú.

Chýbaš mi. Nie len trochu. Chýbaš mi každý deň. Existuje toľko okamihov, kedy by som chcela, aby si bola pri mne. A toľko vecí, ktoré už nie sú také, ako keď si žila.

Nie je to ľahké. Každý deň musím bojovať a snažiť sa o to, aby som vyhrala. Nikdy by som si nepomyslela, že ma opustíš tak skoro.

Sú to ďalšie sviatky, kedy mi budeš chýbať. Ďalšie sviatky, ktoré budem musieť prežiť bez ohľadu na to, ako moje srdce trpí.

Chýbaš mi, mami. Veselé Vianoce.“

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “List mojej mame, ktorá tohtoročné Vianoce strávi v nebi. Starajte sa o svojich rodičov”