„Nechaj tú tlsťošku, zaslúžiš si niekoho lepšieho.“ Odpoveď mladej ženy otriasla každým…

Všetci sa zhodneme na tom, že krása tkvie v oku pozorovateľa. Niekomu sa páčia ženy s väčším nosom a iným také, ktoré „je za čo chytiť.“ Doba však ide dopredu a preto aj súčasné zaužívané štandardy krásy sa budú časom meniť.

Tak napríklad, niekedy bola v móde bledšia pokožka, pretože sa považovala za symbol aristokracie. Dnes je IN opálená pokožka, čo znamená, že človek má čas na luxusné dovolenky alebo pravidelný pobyt v soláriu. Sú aj takí, ktorí tieto módne trendy nesledujú a žijú si svoj pokojný život bez predsudkov.

Melissa Gibson, hlavná hrdinka nášho príbehu, sa dlhú dobu stretávala so svojím milovaným Jonathanom. Pár strávil príchod Nového roku bok po boku, kedy si počas celej oslavy robili množstvo fotografií. Niektoré z nich sa Melissa rozhodla uverejniť na internete.

Čoskoro sa k fotografiám začali vyjadrovať nie príliš milí ľudia. Dievča nazývali „tučibombou“, želali jej smrť a radili jej, aby sa zatvorila do telocvične a nikdy z nej nevyliezla.

Niekto dokonca odporučil Jonathanovi, aby sa s Melissou rozišiel, pretože: „Nie je pre teba dosť dobrá.“

Ľudia sa z nejakého divného dôvodu starajú do cudzích vzťahov, najmä tí, ktorí žiaden nemajú. Všetci našu lásku spochybňujú alebo napíšu, že si ho nezaslúžim. No on potrebuje len mňa a ja potrebujem iba jeho. Naše postavy nás nijako neznepokojujú, práve naopak.

Toto nie je fetiš či nejaká anomália. Je to prirodzené. Váha, vek, výška, vierovyznanie, národnosť, pohlavie – najhlavnejšou vecou vo vzťahu je láska, nie všetky tieto maličkosti a s nimi spojené predsudky!“

Našli sa aj takí, ktorí si uvedomili, že vzťahy či už ich vlastné, alebo ich priateľov, stroskotali práve na verejnej mienke a vytvoreným štandardám normy. Najzaujímavejšie je, že komentáre ľudí obsahovali množstvo príkladov, takto fungujúcich vzťahov. Niet divu, ved na svete existuje toľko prísloví, ktoré hovoria o všemocnosti lásky, schopnej zničiť aj tie najzaužívanejšie predsudky.

A aký je váš názor na tento párik? Zdieľajte svoje názory a postrehy v komentároch!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Nechaj tú tlsťošku, zaslúžiš si niekoho lepšieho.“ Odpoveď mladej ženy otriasla každým…”