Rytmus sa ide súdiť s bulvárom. Podľa speváka prekročili všetky hranice, keď si vymysleli tehotenstvo jeho snúbenice

Bulvárne denníky žijú z intríg, klamstiev a vytváranie bublín okolo známych osobností. V posledných mesiacoch sa popísalo mnoho článkov na adresu známaho rapera Rytmusa a jeho teraz už snúbenici Jasminy Alagič.

Pred pár dňami však na svojom účte na jednej zo sociálnych sietí Patrik pridal fotografiu titulnej strany známeho denníka s popisom, v ktorom vysvetľuje, že ich najnovší článok prekročil všetky hranice.

Článok s nadpisom ,,Bude mamou!“ vydali bez akýchkoľvek dôkazov toho, že je Jasmina naozaj tehotná. Podľa Rytmusa je materstvo intímna záležitosť a takto chabo bez dôkazov by sa o nej hovoriť nemalo.

Podľa mnohých iných internetových a tlačených denníkov to tento konkrétny denník naozaj prehnal a Rytmus robí oprávnené kroky.

 

 

zdroj:RytmusovInstagram

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rytmus sa ide súdiť s bulvárom. Podľa speváka prekročili všetky hranice, keď si vymysleli tehotenstvo jeho snúbenice”