Striptér v českom domove dôchodcov potešil babičky. Niektoré ho aj plesli po zadku

Ježíškova vnoučata je charitatívny projekt Českého rozhlasu, v ktorom v předvianočnom čase plnili sny ľuďom, ktorí nedostali na Vianoce darček už pár rokov. Projekt sa preto zameriava najmä na osamelé babičky a dedkov v domovoch dôchodcov.

Český rozhlas to vymyslel naozaj dobre, pretože organizátori boli otvorení naozaj každému prianiu a každé jedno sa snažili splniť, čomu nasvedčuje prianie z domova dôchodcov v Orlové na Karvinsku v Českej republike. Staršia pani si priala na Vianoce zážitkový darček v podobe striptíz vystúpenia. Organizátori jej tento sen radi splnili a tak do domova dôchodcov prišiel nie len ju, ale aj jej kolegyne potešiť striptér Rocky z Ostravy.

Striptýz v domově pro seniory

 

Osemdesiatročnej pani Eve počas vystúpenia striptéra doslova svietili oči a mala obrovskú radosť. Aj ked‘ boli všetky dámy najprv veľmi hanblivé a ustrácháne, po pár minútach ich to prešlo a odviazali sa. Rocky prispôsobil svoju šou ich vekovej kategórií, aby nikoho neurazil a aby boli obe strany spokojné. Podľa výrazov na fotografiách usudzujeme, že sa Rocky páčil všetkým seniorkám.

Fotka Ježíškova vnoučata.
Riaditeľka spolku Slezská humanita povedala: ,,Jsme rádi, že tato iniciativa existuje, rozzářilo to mnohokrát oči našich klientů. Minulý rok jsme například dostali v domově v Horní Suché od Leoše Mareše elektrický vozíček, také jsme tam měli taneční odpoledne pro seniory.“

Okrem klasických hmotných darčekov si seniori prosia aj nezvyčajné zážitky ako napríklad stretnutie s Karlom Gottom či pápežom Františkom, skok s padákom alebo sa chcú previesť vrtulníkom.

zdroj:aktualne.cz 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Striptér v českom domove dôchodcov potešil babičky. Niektoré ho aj plesli po zadku”