back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Zmrzačená manželka roky kričala na nemocničnom lôžku. V tom čase jej muž robil toto…

Strašný požiar v permskom nočnom klube „Krívajúci kôň“ sa stal pred viac ako 7 rokmi, no jeho následky sú viditeľné až doteraz. Požiar nastal počas pyrotechnickej šou a šíril sa nezvyčajne rýchlo.

Mnohí zamestnanci a účinkujúci boli zachránení prostredníctvom únikových východov, avšak bežní návštevníci sa rútili k dverám zbytočne. Dvojkrídlové dvere sa zasekli, kvôli čomu tam zahynulo 156 ľudí.

Medzi hlavné príčiny smrti patrili popáleniny, udupanie a udusenie toxickými výparmi z dymu. Informácie o tejto hroznej udalosti sa rozšírili po celej krajine.

Irina Pekarskaya patrí medzi tých, ktorá bola týmto živlom napadnutá vo svojich 22 rokoch. Do klubu prišla spolu s otcom ich dvoch detí. On sa z toho dostal náhodou, keď si pred požiarom išiel pred klub zafajčiť cigaretu.

Od toho večera sa snažil robiť hocičo, aby sa jeho žena postavila na nohy. Zabezpečil jej trojmesačnú rehabilitáciu v Nemecku, po ktorej už dokázala Irina hýbať rukami a nohami.

Nastal však zlom a Irinin manžel sa jej prestal venovať, jednoducho odišiel. O všetko sa starali len sestričky – kŕmenie cez sondu, výmena katétrov, každodenné polohovanie kvôli prevencii preležanín.Deti ostali v opatere jej matky, invalidky. Dnes sa Irina spolu s jej bratom snažia odobrať Sergejovi (jej manželovi) povolenie na opatrovníctvo. Tvrdia, že si neplní svoje povinnosti.

Najprv sa zdalo, že ho skutočne zaujíma zdravie svojej manželky a urobí všetko, len aby sa čo najskôr uzdravila. Sestričky však potvrdili, že jeho pomoc prestala v momente, kedy si uvedomil, že sa z toho nedostane.

Lekári jej stav vysvetľujú tak, že v dôsledku ťažkého toxického poškodenia mozgu sa jej vedomie dostalo do infantilného stavu. Raduje sa v kruhu svojej rodiny a usmieva sa pri pohľade na známe tváre.

Podľa slov lekárov je pre Irinu komunikácia veľmi dôležitá. Je nutné, aby pri nej bol vždy niekto, koho pozná, pretože len vtedy sa môže cítiť pohodlne. Aj to je dôvod, prečo sa jej odporúča pridelenie 24-hodinovej opatrovateľky.

V súčasnosti sa jej stav o niečo zlepšil a presťahovala sa bližšie k svojej mame. Po infarkte sa ledva dokáže pohybovať v byte a koniec koncov, je to ona, čo vychováva dvoch Irininých synov.

Je smutné, že 22-ročná žena prišla o plnohodnotný život v jednom okamihu. Taktiež je nepochopiteľné, ako sa jej muž mohol takto zachovať, no bohužiaľ, aj takéto príbehy píše sám život. Ostáva už len veriť, že rozvoj v medicíne, jej v budúcnosti dokáže pomôcť viac, ako samotný „manžel“.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights