Český kamionista napísal status adresovaní ľuďom, ktorí stoja hodiny v kolónach a valcuje internet

Kolóny na diaľniciach sú určite známe všetkým, ktorí sa aspoň občas vyberú na cestu cez celé Slovensko či iné okolité krajiny. Presne tak ako tomu je v týchto dňoch, kedy sa dialnice hemžia autami a kamiónmi a k tomu je vonku počasie, ktorému by sa najradšej vyhol každý vodíč, si vodiči osobných automobilov zanadávajú na kamionistov ešte viac.

Dá sa povedať, že väčšina vodičov osobných automobilov nenávidí kamióny, pretože zťažujú šoférovanie, často spôsobujú vážne dopravné nehody a kolóny.

No mnoho z týchto sťažujúcich sa vodičov si neuvedomuje, že aj vodiči nákladných áut sú na tom rovnako ako oni a aj oni musia stáť a čakať na to, kedy bude cesta priechodná. A aj oni sa ponáhľajú za svojimi rodinami.

Kamionista Martin zverejnil úprimnú spoved‘, ktorou chcel odkázať všetkým vodičom najmä jednú vec: „Chcel by som týmto osloviť posádky osobákov a prevažne tých, čo vezú deti, aby sa nebáli a v núdzi oslovili vodiča kamiónu a poprosili o pomoc.“

„Viem, že vám prekážame, ale aj tak vám väčšina pomôže.“
Martin napísal, že vodiči kamiónov radi pomôžu s uvarením čaju, kávy, alebo s ohriatím sa.
Martinove sláva doposiaľ zdieľalo viac ako 26 tisíc ľudí a my dúfame, že si v najbližšej kolóne namiesto nadávania uvedomíte, že oni za to nemôžu a všetci ste v tom spolu.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Český kamionista napísal status adresovaní ľuďom, ktorí stoja hodiny v kolónach a valcuje internet”