MAMBA Dasha s frajerom prespievali HIT z filmu Zrodila sa hviezda. Je úžasný a zamilovaný

Titulná pieseň Shallow filmu Zrodila sa hviezda, ktorú naspievala Lady Gaga a Bradley Cooper, chytila za srdcia ľudí po celom svete. O tom, že je táto pieseň mimoriadne populárna svedčí aj získanie Zlatého Glóbusu, či nominácia na Oscara, alebo veľké množstvo jej cover verzií. Jedna z nich sa objavila aj na Slovensku. Novopečení rodičia malého Manola, speváčka Mamba Dasha a jej partner Tony Porucha, ktorý je výborný tanečník, herec a dokonca aj spevák, prespievali tento svetoznámy hit. Speváčka predstavila ich verziu týmito slovami:

„Táto pesnička je o láske, takže som si ju nemohla zaspievať s nikým iným ako s mojim mužom-aj keď on zatiaľ spieval iba doma v kuchyni 🙂 Natrápili sme sa, ale nakoniec sa nám to podarilo a máme z toho radosť 🙂 „. 

Zverejnené video má už vyše 103-tisíc videní. Vypočujte si nádherné slovenské hlasy a nezabudnite sa s nami podeliť o vaše dojmy!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “MAMBA Dasha s frajerom prespievali HIT z filmu Zrodila sa hviezda. Je úžasný a zamilovaný”