Saxana nestarne! 69 ročná herečka Petra Černocká vyzerá ako za mlada. Pozrite sa sami

Často sa stáva, že ak herci dostanú hereckú rolu, ktorá ich preslávi, sprevádza ich potom po celý život a ľudia si ich navždy s ňou spájajú. Podobná vec sa stala aj známej herečke Petre Černockej, ktorá sa narodila v Prahe v roku 1949 a teda tento rok oslávi 70 rokov.

Postava Saxany ju sprevádzala počas celého jej hereckého života a ľudia ju práve kvôli tejto role spoznávajú dodnes. Herečka študovala operný spev a  hru na klavír, v ktorej jej neskôr veľmi pomohol jej manžel Ján Vaculík, pretože on jej vybavil množstvo koncertov v Českej republike, ale aj v iných krajinách.

Jej najlepšia príležitosť predstaviť svoj talent celej krajine bola rola Saxany, ktorú dostala v roku 1971.

Herečka si však svoju slávu neužívala počas celého života. Pod drobnohľadom médií bola najmä po pôrode svojho syna, ktorý zomrel z dôvodu zlej technológii pôrodu. Peťko však nebol jej jediné dieťa. 10 rokov po tom sa herečke narodilo krásne dievčatko – Barborka. Jiří Pracný bol jej druhý manžel a práve možno kvôli nemu herečka srší šťastím doteraz. Ved‘ sa pozrite ako skvelo vyzerá!

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Saxana nestarne! 69 ročná herečka Petra Černocká vyzerá ako za mlada. Pozrite sa sami”