Šetriaca výzva na Nový rok: Za rok ušetríte až 1500 eur a nebudete vedieť ani ako. Ľudia ju skúsili minulý rok a naozaj funguje

Už dlho túžite po vysnívanej dovolenke no viete, že zatiaľ si ju nemôžete dovoliť? Ponúkame vám dva spôsoby, pri ktorých si ani len neuvedomíte, že šetríte peniaze. Reč je o 52-týždňovej výzve, kedy si prvý týždeň v mesiaci budete odkladať 1€, druhý týždeň 2€ tretí 3€ a tak ďalej. Výsledkom je, že ročne si tak ušetríte niečo okolo 1500€.

Avšak príchod konca roka nám dokáže prevetrať naše peňaženky viac, ako by sme si želali. Preto bola vymyslená aj druhá metóda šetrenia – 365-dňová výzva.

To znamená, že v pondelok si odložíte 1€, v utorok to budú 2€ a týmto spôsobom sa dopracujete k nedeli, kedy si odložíte 7€. Ďalší týždeň začnete tým istým spôsobom. Takto môžete týždenne ušetriť 28€ alebo viac ako 1 600€ ročne.

Tak čo, pustíte sa do toho aj vy?

zdroj: www.indy100.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šetriaca výzva na Nový rok: Za rok ušetríte až 1500 eur a nebudete vedieť ani ako. Ľudia ju skúsili minulý rok a naozaj funguje”