Takto vyzerá Hriešny tanec priamo na ľade! Ich vystúpenie z nich okamžite urobilo hviezdy

Legendárny tanec z Hriešneho tanca môžeme neraz vidieť na svadbe či narodeninových oslavách. Už ste však videli, ako tento tanec vykonávajú profesionálni krasokorčuliari?

Stefania Berton a Ondrej Hotarek predstavili svoju tanečnú fotografiu Hriešneho tanca priamo na ľade. Nevynechali ani len jediný klasický pohyb. Navyše, doplnenie moderných prvkov urobilo tanec ešte atraktívnejším.

Zdalo by sa, že film prišiel na svetlo sveta len nedávno, no od jeho premiéry už uplynulo viac ako 30 rokov. Pieseň Time of my Life sa okamžite stala hitom po celom svete. V hudobných hitparádach z roku 1987 bola umiestnená na prvom mieste a vydržala tam viac ako jeden týždeň. Film vďaka tejto piesni získal Oscara za najlepšiu originálnu pieseň.

Pieseň navyše získala cenu Grammy za najlepší pop-duo výkon, cenu Zlatý glóbus za najlepšiu originálnu pieseň, cenu „Songwriter of the Year“ (skladateľ roka) a „Najhrávanejšie piesne z filmov“. Kultový tanec a skvelé texty sú len dva z mnohých faktorov, ktoré zabezpečili skladbe nevídaný úspech.

Hoci sa párik krasokorčuliarov rozišiel už pred niekoľkými rokmi, ich tanec tu ostane navždy…

Páči sa vám ich tanec? Približuje sa originálu?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Takto vyzerá Hriešny tanec priamo na ľade! Ich vystúpenie z nich okamžite urobilo hviezdy”