Test osobnosti: Viete z obrázku uhádnuť, ktorá žena je vydatá?

Pomerne často býva prvý dojem z nejakého človeka mylný. Avšak myšlienky, ktoré vás napadli v prvých okamihoch stretnutia, vypovedajú o mnohom. Tu však nepôjde o nejakého nového známeho, ale o vás. Aká ste žena?

Pokúste sa určiť, ktorá z týchto žien je vydatá. Vaša voľba priamo súvisí s určitými rysmi vašej povahy. .

1. obrázok

Ste presvedčená, že žena je úplne sebestačná osobnosť, nezávislá na svojom mužovi. Tento názor sa snažíte realizovať tiež v živote. Ani náhodou nie ste konzervatívna. Viac vám vyhovuje moderné usporiadanie vzťahu. Samozrejme ste tvrdou obhajkyňou rovnoprávnosti! Vo vzťahu nemá byť ani jeden ten hlavný a povinnosti sa majú deliť napoly.

2. obrázok

Až príliš často sa rozhodujete unáhlene, bez toho aby ste sa plne zoznámila so situáciou. Budí to dojem, že sa držíte ustálených stereotypov a neskúmate, či sa hodí ku konkrétnym okolnostiam. Dosť často tiež ľutujete toho, čo ste urobila. Možno sa vám nepáči, čo vyplynulo z vašej voľby – v tom prípade skúste popracovať na niektorých svojich vlastnostiach.

 

3. obrázok

Na prvom mieste je u vás vždy záujem rodiny. Vážite si tradícií vytváraných po celé generácie. Život svojich drahých sa snažíte usporiadať čo možno najpohodlnejšie a blahobytne. Útulnosť domácnosti, ktorú ste vytvorila, ťahá členov rodiny domov, nech sú kdekoľvek. Ste skrátka ideálna partnerka a gazdiná.

4. obrázok

Pomerne často beriete milostné vzťahy na ľahkú váhu. Nevyznávate myšlienku, že človek by mal mať v živote onú jednu jedinú lásku, s ktorou keď sa rozlúči, strávi zvyšok svojich dní v samote. Sú chvíle, kedy si užívate určitý odstup od vzťahu a bez partnerovej blízkosti. Keby však prišiel nejaký ten «princ na bielom koni», celkom rada by ste svoje triezve poňatie vzťahu vymenila za horúce lásku a stratila úplne hlavu.

Najskôr už ste pochopila, že správne riešenie tento test nemal. Len sme tak trošku skúsili zostaviť váš psychologický portrét. Možno ste sa aj niečo zaujímavé dozvedela o sebe aj vy

 

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Test osobnosti: Viete z obrázku uhádnuť, ktorá žena je vydatá?”