Toto sú 3 znamenia zverokruhu, ktoré najviac trpia pocitmi úzkosti. Preto im nerobte nervy

Strach, úzkosť, nepokoj – takéto pocity zažije aspoň raz vo svojom živote každý jeden z nás. Pravdou však je, že sú ľudia, ktorí žijú v neustálom v strachu. Či už sa to týka ich samých, ich blízkych alebo mieru na našej planéte.

Toto sú 3 znamenia zverokruhu, ktoré sú takmer vždy pociťujú úzkosť a nepokoj:

  1. Rak

Scared Oh No GIF by Portlandia

Rak je jedno z najemotívnejších znamení zverokruhu, pretože je ovládané Mesiacom, ktorý je zodpovedný za emocionálnu sféru človeka. Za silným pancierom sa ukrýva zraniteľná, citlivá a nežná duša.

Raka trápia rôzne druhy strachov, aj keď sa v skutočnosti nemá čoho báť. Akákoľvek malá vec môže v jeho duši spôsobiť obrovskú úzkosť. Takáto nedôverčivosť zabraňuje Rakovi žiť a budovať normálne vzťahy.

Na to, aby sa zbavil tejto úzkosti, by sa mal čím skôr upokojiť a zvážiť si svoju situáciu. Stojí za takéto trápenie, slzy a nervy?

  1. Panna

Stressed The Fifth Element GIF

Panny sú zaneprázdnené premýšľaním o tom, čo všetko sa môže pokaziť. Ich perfekcionizmus niekedy prináša len škody.

Ľudia narodení v tomto znamení sa pokúšajú opraviť všetko, čo je zlomené alebo jednoducho nefunguje. Mali by však pochopiť, že človek nie je všemohúci a existujú veci, ktoré nemožno zmeniť.

Panna by sa mala zamerať na to, čo sa ešte dá opraviť. Musia sa naučiť nezapodievať sa tým, čo nemôžu meniť. To im pomôže zbaviť sa ich pocitov úzkosti.

  1. Vodnár

Nervous Crazy Ex Girlfriend GIF

Hlavným dôvodom jeho znepokojenia je túžba skombinovať nezlučiteľné, čo znamená – robiť všetko naraz. To je jednoducho nemožné! Pri dosahovaní svojich snov sa môže neraz stať, že sa odtrhne od reálneho života.

Potom, keď padne na hriešnu zem, čelí obrovskému sklamaniu. Pre takéhoto človeka je to veľmi bolestivé, pretože jeho myšlienky nezodpovedajú realite.

Hoci radi snívajú, nemali by prekročiť istú hranicu a zabudnúť na skutočné problémy. Ak im niečo nevyjde a z boja odchádzajú ako porazení, mali by sa pozbierať, reorganizovať a pokúsiť sa to urobiť ešte raz.

Súhlasíte s výberom týchto znamení? Chceli by ste k tomu niečo dodať?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto sú 3 znamenia zverokruhu, ktoré najviac trpia pocitmi úzkosti. Preto im nerobte nervy”