Vtip Dňa: Neslušná hádanka od Móricka pani učiteľke

Učiteľka dáva v škole deťom hádanku. Je to také vysoké zelené a rastú na tom zelené plody,čo je to? Marienka sa hlási, jabloň! Áno mohla by to byť aj jabloň,ale je to hruška. A teraz vám dám ešte jednu hádanku. Je to také nízke zelené a rastú na tom červené plody.

Čo je to? Janko sa hlási a hovorí. Jahoda. Áno Janko mohla by to byť aj jahoda,ale je sú ríbezle. A zrazu sa hlási Moricko. Teraz dám hádanku ja! Lenže Móricko bol veľmi vulgárny,tak mu to učiteľka nedovolila. Otravoval ju celú hodinu a preto na konci hodiny mu hovorí.

Dobre moricko tak povedz hádanku. No pani učiteľka. Keď to dáte do úst,je to suché a tvrdé a keď to vyberiete je to mäkké a mokré. Čo je to? Učiteľka k nemu príde a Binc po papuli! ANO MOHLO BY TO BYT AJ TO,ALE JE TO ŽUVAČKA…..

————————————————————————

60-ročný milionár sa oženil a robil veľkú svadobnú hostinu. Jeho priatelia žiarlia a pri chvílke ticha sa ho jeden z nich spýta, ako sa mu podarilo uloviť takú peknú 23-ročnú krásku?

„Jednoducho,“ hovorí milionár, „klamal som o svojom veku.“

Priatelia sú naozaj prekvapení a opýtajú sa ho, koľko povedal.
„No,“ odpovedal. „Povedal som, že mám 87!“

 

………………………………………………………………..

V aute ide rozhádaný manželský pár a ani jeden nechce ustúpiť, a tak už dlho mlčia.
V tom prechádzajú okolo stodoly s koňmi, kozami a ošípanými.

Manžel sa sarkasticky spýta: „Tvoji príbuzní?“

A manželka odpovie: „Áno, z manželovej strany.“

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vtip Dňa: Neslušná hádanka od Móricka pani učiteľke”