26-ročný milionár je ochotný zaplatiť 50 000 dolárov tomu, kto s ním bude cestovať po celom svete

26-ročný milionár hľadá osobného asistenta, aby sa k nemu pripojil, zatiaľ čo bude cestovať po svete, aby propagoval svoje firmy v oblasti e-commerce a biznis koučingu.

Minulý rok Matthew Lepret cestoval do Japonska, navštívil Dubaj, Havaj a nevynechal ani svoje rodné mesto Sydney. Počas toho všetkého neustále sledoval, ako jeho zostatok na bankovom účte neustále rastie. V súčasnosti hľadá osobu, ktorej by mohol ponúknuť „najúžasnejšiu prácu na svete“ – asistenta či asistentku, ktorej bude platiť ročne 52 000 amerických dolárov (základná sadzba), aby mu pomohla s podníkaním v krajinách po celom svete.

„Mzdy budú závisieť od skúseností osoby, ale základná sadzba bude pripočítaná k nákladom na cestu a ubytovanie. Dávky zdravotného poistenia sú vyplácané samostatne,“ povedal Matthew.

Aké zručnosti by z vás urobili ideálneho kandidáta na túto prácu?

  • Multitasking – vykonávanie viacero činností súbežne
  • Organizácia turistických trás pre všetky druhy ciest
  • Vynikajúce počítačové zručnosti
  • Dobrá znalosť sociálnych sietí
  • Výborné organizačné schopnosti
  • Výborná pozornosť na detaily
  • Ochota pracovať
  • Platný cestovný pas najmenej 12 mesiacov
  • Proaktívny prístup k práci
  • Dochvíľnosť

Matthew je profesionál v oblasti elektronického obchodovania a mesačne zarába 120 000 $. Tvrdí, že by to mohlo byť lepšie. Okrem iného, pracuje aj na projektoch biznis koučingu, ktoré by mali pomôcť ostatným zbohatnúť. Jeho nový člen tímu bude musieť zabezpečiť, aby sa jeho podnikaniu darilo aj počas cestovania.

Matt vytvoril e-commerce akadémiu vo veku 23 rokov, hneď po tom, ako odišiel z univerzity. Jeho úspech bol založený na jeho odhodlaní naučiť sa čo najviac od tých najlepších; dnes vedie štyri úspešné internetové obchody.

Matt hovorí: „Hľadám niekoho, kto by sa pripojil ku všetkým mojim dobrodružstvám. Milujem svoju prácu, ale tiež rád cestujem, takže hľadám spoľahlivú osobu, ktorá by mi pomohla pri mojich každodenných obchodných aktivitách, zatiaľ čo sme na ceste.“

Hoci sa môže zdať, že život Matthewa Leprea je veľmi pokojný, určite by nemal to, čo má, ak by bol lenivý. Jeho pracovná etika je pre neho v skutočnosti veľmi dôležitá: „Pracujem veľa, pretože mojou filozofiou je tvrdá práca“. Jeho nový člen tímu zabezpečí, že jeho podnikanie nebude stagnovať, zatiaľ čo on cestuje.

Tí, ktorí sa chcú uistiť, že sú pre túto prácu vhodní, by sa mali prihlásiť na jeho kanál na YouTube. Povedal, že by to potenciálnemu kandidátovi mohlo pomôcť pochopiť čo robí, a on by bol schopný zistiť, či sa ich povahy a návyky zhodujú. „Kandidáti by si mali byť dobre vedomí toho, čo robím a čo môžu vidieť na mojom YouTube kanáli.“

„Od tohto týždňa budem robiť týždenné vlogy, kde svojim divákom ukážem môj život v zákulisí, aby zistili, či by im táto práca vyhovovala alebo nie.“

Čo by ste neurobili pre propagáciu! Veríte, že skutočne potrebuje asistenta?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “26-ročný milionár je ochotný zaplatiť 50 000 dolárov tomu, kto s ním bude cestovať po celom svete”