„Často si ma mýlia s babičkou,“ hovorí žena, ktorá svoju dcéru porodila v 60-tke! TOTO je dôvod

Pred troma rokmi sa príbeh Galiny z Ruska dostal do povedomia celej verejnosti. Jej jediný syn zomrel vo veku 29 rokov, keď ona sama mala takmer 50. Stratu syna niesla len veľmi ťažko, no aj napriek všetkým okolnostiam sa rozhodla vyskúšať šťastie.

Na otázku, či je náročné otehotnieť po 60-tke, žena len pokrčila ramenami: vraj to je také isté ako aj pred 40 rokmi. Lekári však boli prekvapením celý bez seba keď k ním prišla.

 

Galina hovorí, že neplánovala otehotnieť okamžite. Spolu s manželom túto otázku riešili dlhšiu dobu, premýšľali o všetkých výhodách a nevýhodách, no nakoniec dospeli k jednotnému záveru.

Žena podstúpila kompletné vyšetrenie a testy, aby sa dozvedela, či je vhodným kandidátom na otehotnenie a samotný pôrod. Keď sa jej podarilo otehotnieť, svoje brucho skrývala pred všetkými svojimi príbuznými.

Keď sa jej 52-ročný manžel dozvedel o jej tehotenstve, bol nesmierne šťastný. Pre neho a pre Galinu bolo toto manželstvo druhým v poradí.

Alexandrova 27-ročná dcéra z prvého manželstva sa správe o novom prírastku veľmi potešila. Ukázalo sa, že o sestre snívala už od svojho detstva!

Galina a Alexander nepochybujú o tom, že budú schopní svoje dieťa vychovávať a učiť. Aj napriek svojmu veku na budúcnosť hľadia s nemalou dávkou optimizmu.

Keď sa páru opýtajú, v čom tkvie ich tajomstvom jednoznačne odpovedajú: liečbou na starnutie je tanec. Mimochodom, bolo to práve na hodinách tanca, kde sa prvýkrát zoznámili!

V súčasnosti už od pôrodu prešli 3 roky. Dievčatko sa rozhodli pomenovať Kleopatra a rastie z nej hravé, zvedavé a nezávislé dievčatko. Najradšej chodí do škôlky, pani vychovávateľky tvrdia, že má veľmi dobrý sluch a nevylučujú u nej ani začínajúce prejavy muzikálneho talentu.

Šťastní rodičia priznávajú, že ich dcérka „drží na nohách“. Psychológovia sa zhodujú na tom, že zrelý vek rodičov nie je vždy nevýhodou či prekážkou. Hlavné je, aby na svoje dieťa neboli prehnane upätí a nedávali pozor na každý jeden krok, ktorý urobí. V ostatných oblastiach sa nič nemení.

Mnohí ľudia si však myslia, že pôrod po 60-tke nie je príliš dobrým nápadom. Avšak aj tí najväčší skeptici vidia, že matka je na svoj vek stále vitálna a v skvelej forme. Jej prístup ku Kleopatre hovorí za všetko: čaká ju skvelé detstvo a ešte lepší život!

Čo si myslíte o tomto rozhodnutí 60-ročnej ženy? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch! Ak sa vám článok páčil, zdieľajte ho aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Často si ma mýlia s babičkou,“ hovorí žena, ktorá svoju dcéru porodila v 60-tke! TOTO je dôvod”