Chlapček sa chcel pomojkať s rybkou, no nechtiac ju zabil. Mamička ho potom našla s mŕtvou rybkou v náručí

Mnoho milovníkov zvierat má vo svojich obývačkých či iných izbách krásne akvárium plné perstrofarebných rýb.

Prítomnosť rýb podľa mnohých vedcov v človeku vyvolávajú pocit pokoja. Možno aj to bolo dôvodom, prečo Everett Hamlin, len štvorročný chlapček svoju malú rybku tak neskutočne miloval. Zvykol sa na ňu hodiny pozerať a dokonca sa s ňou aj rozprával.

Jedného dňa pred spaním, sa chcel malý Everett so svojím miláčikom trochu pomaznať. Chcel mu konečne prejaviť lásku aj inak ako obyčajným prihováraním sa. Tak sa teda rozhodol rybku vybrať z akvária a spolu s ňou v náručí si ľahol do postele. Chlapec po chvíli pokojne zaspal.

Po tom, čo ho jeho mamka prišla ráno do izby zobudiť, naskytol sa jej nie veľmi príjemný pohľad. Chlapcova rybka s menom Nemo, nehybne ležala v chlapcovom náručí. Tori, jeho mamka, ho zobudila a vysvetlila mu, že toto nebolo správne rozhodnutie a práve kvôli nemu prišla jeho rybka o život.

Chapec pochopil, že urobil zlé rozhodnutie a už to nikdy nezopakuje. Sľúbil, že rýb sa bude dotýkať len na rybačke.

Príbeh tohto milujúceho chlapca chytil za srdce množstvo ľudí, ktorí jeho príbeh a fotografie zdieľajú. Chlapcova mamka chlapcovi kúpila nové rybky a spolu im vytvárajú priestor pre krásny dlhý život.

zdroj: dailymail.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Chlapček sa chcel pomojkať s rybkou, no nechtiac ju zabil. Mamička ho potom našla s mŕtvou rybkou v náručí”