Krásna modelka na svojom vlastnom príklade dokazuje, že veľkosť 50 nemusí byť zlá. Kypré tvary sú vždy príťažlivé

Predpokladá sa, že štíhla postava je štandardom krásy a titulky časopisov a reklamy v televízii nám to nezabúdajú pripomenúť. Všetko toto spôsobilo ženám množstvo komplexov z postavy. Pre niektorých je veľkosť oblečenia nad 46 tabu. Ale my veríme, že krása a príťažlivosť žien nie je meraná veľkosťou oblečenia.

A je dobré, že existujú ženy, ktoré to dávajú najavo celému svetu. Iskra Lawrence je toho najlepším príkladom! 28-ročná módny modelka a manekýnka nosí veľkosť 50 a vôbec sa za to nehanbí.

Naopak, ukazuje všetkým naokolo, ako sa obliekať moderne a štýlovo s akoukoľvek veľkosťou oblečenia.

Zozbierali sme pre vás najlepšie fotky Iskry Lawrence a zdieľame ich s vami.

Iskra Lawrence

Iskra Lawrence je jednou z najobľúbenejších modeliek plus size a predstaviteľkou body pozitivizmu. Neváha ísť von v pomerne odhaľujúcom oblečení, predvádzajúc zaoblené tvary.

Povzbudzuje ženy na celom svete, aby sa mali rady seba a svoje telo bez ohľadu na váhu. K tomuto svetonázoru ju viedla trpká skúsenosť z vlastného života.

Po podpise svojej prvej zmluvy s modelingovou agentúrou si Iskra bola istá, že na ňu čaká len sláva a úspech. Čoskoro však dievča začalo priberať, a z tohto dôvodu s ňou agentúra ukončila zmluvu, pretože jej váha a postava nebola vhodná pre lesklé stránky.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

Iskra pripúšťa, že spočiatku veľmi bála a kvôli tomu sa nedokázala vyrovnať s myšlienkami nedokonalosti. Mučila sa diétami a takmer si poškodila zdravie. To všetko ju viedlo k realizácii jednej dôležitej myšlienky: v takýchto nedokonalostiach spočíva jej šarm a individualita.

Po nejakej dobe rozposielala opäť svoje fotografie módnym agentúram a čoskoro dostala ponuku na natáčanie reklamnej kampane. Odvtedy je Iskra Lawrence jednou z najvyhľadávanejších modeliek plus size veľkosti.

Teraz sa snaží aktívne odovzdávať túto myšlienku všetkým ženám, ktoré si ničia svoje zdravie diétami alebo trpia komplexmi a snažia sa dosiahnuť dokonalosť kvôli módnemu bulváru.

Okrem modelingu má táto kráska internetovú stránku Runway Riot, kde svoje fotky a vlastné skúsenosti zdieľa s ostatnými ženami. Verí, že týmto spôsobom priťahuje pozornosť verejnosti k problémom žien, ktoré nie sú ideálne podľa módnych noriem.

Taktiež dáva svoje fotografie na Instagram. Mimochodom, Lawrence odmieta akékoľvek retušovanie a úpravu svojich fotiek, nebojí sa ukázať celulitídu na stehnách a iných partiách. Spočiatku dostávala veľa negatívnych komentárov na jej nadváhu, ale to len posilnilo jej dôveru, že fotografie by mali byť reálne, bez filtrov a úprav.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

Iskra hovorí: „Naliehavo vás vyzývam, aby ste v sebe videli viac ako názory iných ľudí, imaginárne obrázky alebo ideály, ktoré ani nie sú skutočné. Vy a vaše telo si zaslúžite sebalásku. „

Súčasne modelka vyzýva ženy, aby sa prestali pozorovať a hodili všetko za hlavu.  Je presvedčená, že láska k vlastnému telu znamená starostlivosť o neho. Lawrence sa venuje športu, cvičeniu a ubezpečuje, že jej strava je vyvážená. Už žiadne diéty.

Z Iskry Lawrence sa oplatí vziať si príklad, najmä ženám, ktoré si z nejakého dôvodu nie sú isté svojou krásou. Zvlášť sa oplatí zamerať na jej štýl. Je odvážny, jasný a vyzývavý!

Tieto šaty jej sadli dokonale! Ale nie každá z nás sa odváži dať si na seba takýto strih …

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

Biela rozširuje? Nezmysel!

 

Rázporok od pása … Prečo nie?

Jednoduché a krásne červené šaty – výber sebavedomej ženy!

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa i s k r a (@iskra),

 

Neskutočne milá a atraktívna dievčina! Nech si hovorí kto chce, že jej postava je nedokonalá, nezáleží na tom. Dúfame, že vďaka nej sa veľa dievčat zbaví komplexov a začne sa prijímať a milovať takými, akými sú. Iskra Lawrence je rozhodne príkladom!

Páči sa vám štýl Iskry Lawrence? Nechajte nám o tom komentár.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Iskra ✨ (@iskra),

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Krásna modelka na svojom vlastnom príklade dokazuje, že veľkosť 50 nemusí byť zlá. Kypré tvary sú vždy príťažlivé”