Slabí muži sa jej boja. 21 kvalít silnej ženy, ktoré hľadajú len ozajstní muži

1. Je tvrdohlavá.

Ak jej povieš aby niečo urobila, ona urobí presný opak, len aby ťa nasrdila. Povieš jej, že niečo nemôže urobiť a ona to urobí a dokonca aj dobre. Bojuje za veci, ktorým skutočne verí a stojí za ľuďmi, na ktorých jej záleží. Nepotrebuje nikoho súhlas na vlastné rozhodnutia.

2. Je nezávislá.

Nepotrebuje ľudí. Postará sa o seba sama a robí si svoje. Je typ človeka, ktorý potrebuje slobodu.

3. Má sebadôveru.

Netoleruje, ak s ňou niekto zle jedná.  Vie, že to ako s ňou zaobchádzaš jej povie o tebe všetko.

4. Je čestná.

Ona sa nechytí na tvoje klamstvá. Ak si k nej čestný, nemusíš si pamätať čo si kedy povedal alebo si vymyslel. Je priamočiara a úprimná. Možno ti to nebude po vôli, ale mnohí si ju za tento spôsob prejavu vážia.

5. O veciach veľa premýšľa.

Niekedy veci príliš analyzuje. Potrebuje dostatok času na usporiadanie si vlastných myšlienok. Váži každé svoje slovo a skutok, a myslí na to, čo môžu spôsobiť.

6. Je sčítaná.

Je chytrá. Nielenže má prehľad, ale tiež si je vedomá toho, že nevie všetko. Snaží sa veľa učiť a zlepšovať.

7. Vie, čo sa deje vo svete.

Ak sa jej spýtaš na konflikty vo svete, má relevantný názor, ktorý si vie obhájiť na podklade logických dôvodov. Číta noviny. Pozerá správy. Pred vyjadrením názoru sa snaží porozumieť obom uhlom pohľadu.

8. Nemá strach byť zraniteľná.

Nie je chladná. Nepovažuje svoje emócie za slabinu, ale naopak za svoju najväčšiu silu. Vie, že ak chce niekoho dobre spoznať, musí ho pustiť do svojho sveta a ukázať sa mu aj v momentoch, kedy je najzraniteľnejšia.

9. Nebojí sa priznať svoje pocity.

Nebojí sa vlastných pocitov. Ak niekto cíti niečo iné, neberie to osobne.

10. Dokáže odpúšťať sebe aj iným.

Nie je dokonalá. Robí chyby a ak sa tak stane, je prvá, ktorá sa za ne ospravedlní. Odpustí aj tebe. Vie, že nikto nie je neomylný a najlepším poučením nie je hnev ale odpustenie.

11. Má zdravé vzťahy.

Jej priatelia sú presne ako ona. Nestýka sa s ľuďmi, ktorí nie sú tak namotivovaní. Vie, že priatelia život človeka naozaj usmerňujú a ovplyvňujú.

12. Nie je negatívna a neohovára.

Negativita a klebety sú toxické návyky. Keď začneš byť negatívny, zameriaš sa na zlé veci. Ak o niekom hovoríš v zlom, je to prejav vlastnej neistoty. Jej návyk spočíva v tom aby sa týchto vecí vyvarovala.

13. Svoje emócie má pod kontrolou.

Nebude s tebou strácať čas. Vo chvíľach kedy by si čakal jej reakciu, prekvapí ťa ako starostlivo a uvážene koná. Nezáleží na tom ako veľmi ju vytočíš, nevráti ti to. Zo situácie vycúva a kriticky sa na ňu pozrie zvonku.

14. Odhalí faloš.

Dobre vie, kedy sú ľudia falošní. Pozná klamstvo a nevenuje mu pozornosť.

15. Odíde, keď je to nevyhnutné.

Neostáva v toxickom vzťahu a ani vtedy, ak s ňou niekto manipuluje. V týchto chvíľach ťa zo života vystrihne naveky.

16. Iní chlapi ju opisujú ako premotivovanú.

Je vášnivá. Je emočná. Stará sa o veci. Miluje hlboké debaty v noci. Nechá ťa poznať ju až do špiku kosti. Toto konanie ľudí odstrašuje. Spôsob, akým vedie svoj život do extrémov mnohých ľudí odrádza. Ale skutočný muž dokáže jej hodnoty oceniť a váži si ich.

17. Je autentická.

Bije na vlastné bubny a nestará sa o to, kto čo robí. Nesnaží sa zapadnúť do stereotypu a prestala sa o to pokúšať už dávno. Je to žena, ktorá ťa donúti premyslieť si veci v živote dvakrát. Ona ťa presvedčí o tom, že sa oplatí za ňu bojovať. Nie preto ako vyzerá, ale preto, že si nikoho takého v živote nestretol.

18. Je vďačná.

Pozná pocit vďačnosti. Snaží sa ho naučiť aj ostatných ľudí a dokázať im, aké dôležité je tento pocit pretaviť aj do skutkov.

19. Miluje bezhranične.

Miluje naozaj neskonale. A nebojí sa toho. Ak sa ťa rozhodne milovať, nie je skutočne nič, čo by pre teba neurobila. Niekedy ťa jej láska možno prevalcuje, ale rozhodne ťa urobí lepšou verziou seba.

20. Potlačí ťa.

Je energická a potrebuje niekoho, kto dokáže udržať jej tempo. Potrebuje niekoho, kto usilovne pracuje, kto ju namotivuje a potlačí ju.  Pretože tak ako je schopná veci zvládnuť soma, prospeju aj vtedy, ak ju niekto podporuje. Budeš robiť veci, o ktorých by si ani nechyroval, keby si ju nemal.

21. Verí v teba.

Verí v teba ako nikto na tomto svete. Je podporou, ktorá ťa namotivuje stať sa človekom, ktorý je hodný stáť po jej boku.

Zdroj: thoughtcatalog.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slabí muži sa jej boja. 21 kvalít silnej ženy, ktoré hľadajú len ozajstní muži”