„Znova ideš von s kamarátmi?“ Toto je 8 viet, ktoré vedia rozčúliť každého muža. Hovoríte ich aj vy?

Ženy by mali voliť svoje slová opatrnejšie, pretože muži vedia milovať aj ušami. Náhodne vypustené frázy môžu zatriasť mužským sebavedomím, čo v konečnom dôsledku ovplyvní aj ich správanie.

Existujú akési nenáhodné frázy, ktoré ženy často opakujú, bez toho, aby vedeli, že tým ubližujú svojim milovaným mužom. Je preto nutné zistiť, čo na týchto slovách také nepríjemné.

„Mal si si to domyslieť…“

Ako? Nie predsa telepat. Nie je potrebné požadovať nemožné. Ženy si ušetria veľa času a nervov, ak sa naučia priamo povedať, čo potrebujú a čo chcú.

„Dobre, radšej to urobím sama.“

Keď to vyslovíte, skutočne to budete musieť urobiť všetko sama. S touto frázou zabijete v mužovi presvedčenie, že je schopný čokoľvek. Aj v prípade, že vašu prosbu nesplní hneď na prvýkrát, pokúste sa nezanevrieť na jeho šikovnosť.

„Musíme sa porozprávať.“

Veta, ktorá nejedného z nás vie poriadne znepokojiť. Nie je však nutné zvoliť si na to chladnokrvný a odmeraný prístup. Musíme sa porozprávať – urobte to teda pokojne a zameriavajte sa na podstatu.

„Uprac si po sebe. Ja nie som tvoja mamička!“

Nejde o najlepší spôsob, ako priučiť muža poriadku. Nemusí byť tak čistotný ako vy. No naznačovať mu, že sa správa ako dieťa keď si za sebou nepoupratuje, v ňom môže vyvolať pocit poníženia.

„Buď chlap!“

A kto je? Znamená to, že pochybujete o jeho mužnosti a znehodnocujete ju? Keď silnejšie pohlavie započuje túto vetu, uvedomí si, že žena v ňom nevidí živiteľa rodiny, ochrancu a ani muža, o ktorého sa môže kedykoľvek oprieť.

„Znova ideš von s kamarátmi?“

Skutočnosť, že sa s vami oženil alebo s vami žije, ešte neznamená, že by mal zabudnúť či už na seba alebo na iných ľudí. Mať priateľov, prácu a záľuby je úplne normálne. Čím viac zákazov budete vytvárať, tým viac ich chcete porušiť.

„Je podľa teba pekná?“

Čo vám na to môže odpovedať? V podstate mu nedávate na výber: buď bude klamať a povie, že mu nie je sympatická, alebo vás nejakým spôsobom urazí. Okrem toho, takáto otázka len ukazuje to, že máte nízke sebavedomie.

„To je ale bruško!“

Nie, nie sú to len ženy, ktoré sú citlivé na pripomienky týkajúce sa ich postavy a vzhľadu. Lepšie urobíte, ak začnete spolu športovať a variť si zdravé jedlá. Dôležité je, aby ste v ňom prostredníctvom vašich žartov nezasievala semienka komplexov.

Vyberte si inú taktiku: vyriešte problém a hovorte o ňom z pozície „Ja“. A pamätajte, že reakcie na urážlivé frázy môžu byť ešte viac urážlivé, než samotné frázy. Neriskujte kvôli tomu stratu vášho vzťahu.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Znova ideš von s kamarátmi?“ Toto je 8 viet, ktoré vedia rozčúliť každého muža. Hovoríte ich aj vy?”