40-ročný otecko sa počas 150 dní zmenil na nepoznanie. Pozrite si jeho premenu

Neviete sa namotivovať k tomu, aby ste schudli ešte pred prichádzajúcim letom? Pozrite sa na tohto muža, Jeremia Petersona, ktorému sa podarilo za 150 dní schudnúť 41 kg a môže sa popýšiť železnými svalmi a kockami na bruchu.

40-ročný Američan sa začal starať o svoje zdravie pred niekoľkými rokmi po tom, čo sa vybral so svojou rodinou na turistiku. Vtedy vážil 131 kg. Otec rodiny hovorí:

„Pozrel som sa na seba do zrkadla a premýšľal som o svojej rodine, o svojich povinnostiach a že o necelý rok sa zo mňa stane 40-tník.

Pochopil som, že svoj život musím radikálne zmeniť.“

A podarilo sa, všetko zdokumentoval na svojom Instagrame. Píše, že k tomuto kroku ho postrčili rodinní príslušníci. „Chcem sa dostať do formy, pretože už nemám dosť síl na produktívnu prácu.“

V práci chcem byť produktívny, pretože je dôležité, aby som zabezpečil svoju rodinu. Byť dobrým rodičom je príjemný pocit. Chcem byť skvelým otcom, pretože som presvedčený, že toto je jediný spôsob, ako prežiť dlhý a spokojný život.“

Muž podporuje všetkých ľudí, ktorí sa ocitli v podobnej situácii a chce, aby aj oni našli dôvod začať žiť aktívne a vzdali sa všetkých zlých návykov.

Dodáva:

„Pre mňa bude dôvodom vždy moja rodina. Každý z nás si musí nájsť tu svoju príčinu neúspechu, ak sa chce posunúť ďalej a uspieť. Ak vaše činy nie sú podporované takouto príčinou, je nepravdepodobné, že dosiahnete to, čo si želáte.

Táto príčina vás vzpruží v momente, kedy si myslíte, že už nemáte viac síl. Pomôže vám zabojovať, keď si už všetci ostatní myslia, že ste sa vzdali.

Urobím to. Nech sa deje čokoľvek. Moja rodina so mnou počíta!“

A čo vy? Dokázali by ste to isté?

Jeremiah said he was inspired by his family to lose the weight. Credit: Jeremiah Peterson

zdroj: ladbible.com

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “40-ročný otecko sa počas 150 dní zmenil na nepoznanie. Pozrite si jeho premenu”