back to top
piatok, 19 apríla, 2024

53-ročná herečka Salma Hayek: „Vyzerám krásne len pre môjho manžela!“ Toto je dôvod

Mexická herečka Salma Hayek je známa ako jedna z najatraktívnejších žien na svete. Prenikavý pohľad a lákavé krivky ju vždy odlišovali od typických amerických krások. Salma patrí k ženám, ktorých vzhľad hovorí len málo o ich skutočnom veku. Teraz má 53 rokov, aj keď jej mnohí určite netipujú viac ako 35-40.

Samotná herečka však priznáva, že nevyzerá vždy na 100%, najmä po tom, čo prekročila 50-tku.

 

Herečka pripúšťa, že jediná vec, ktorá ju motivuje k tomu, aby vyzerala tak ako vyzerá, nie je dav fanúšikov, ano4i potenciálne kontrakty, ale jej milovaný manžel Francois Pinot. Dnes vám prezradíme, čo inšpiruje Salmu Hayek k tomu, aby vyzerala tak krásne. Herečka vie veľa o starostlivosti tváre a tela, pretože sama vytvorila vlastnú radu produktov starostlivosti o pleť.

Zdroj ženskej krásy

Krásna, ženská, sebavedomá, žiarivá, pútavá… Ako sa jej to podarilo? Možno si myslíte, že dôvodom sú injekcie krásy a odborníci špecializujúci sa na výživu. Podľa Salmy je realita úplne iná.

Na to, aby herečka bola vo forme, potrebuje zdroj inšpirácie. Pre ňu je tou inšpiráciou láska muža: „Niekedy sa zamyslím, prečo vyzerám dobre? Mám 53 rokov, mám manžela… Potom si uvedomím, že vyzerám dobre len vďaka môjmu manželovi, keďže ho nechcem stratiť.“

https://www.instagram.com/p/BwuMcUXlagy/

„Raz som mu povedal, že nemôžem ísť na podujatie s kučeravými vlasmi. V reakcii na to povedal, že je to moja koruna, ktorá mi sedí, pretože ma nabíja – moja energia vyžaruje prostredníctvom mojich vlasov.“ Je to láska, ktorá jej dodáva iskru v očiach a túžbu byť krásna.

„Najdôležitejším pravidlom v starostlivosti o pleť je vždy umyť si tvár pred tým, ako ideme spať. Ak by som počas dňa nepoužila make-up, úplne by mi stačilo tvár umyť čistiacim gélom s harmančekovým extraktom. V prípade, že mám na sebe make-up, odstránim ho len hydrofilným olejom. Pravidlo číslo dva: neumývajte si tvár ráno.

https://www.instagram.com/p/BwAPntiFw6L/

Kým spíte, koža obnovuje to, čo stratila počas dňa – rovnováhu pH, esenciálny tuk, kolagén. Naučila ma to moja babička. Jednoducho si umyte tvár vodou a aplikujte na ňu denný krém. Oceňujte jednoduchosť vo všetkom,“ hovorí herečka. Ak máte mastnú pleť a obávate sa, že bez tonika a pleťovej vody sa bude vaša tvár lesknúť, potrite ju kockou ľadu (neodporúča sa u ľudí trpiacich ružienkou).

Salma je pomerne konzervatívna čo sa starostlivosti o pleť týka. Podľa jej názoru by nemala byť už pleť večer zaťažovaná, preto používa prírodnú kozmetiku. Okrem toho vytvorila vlastnú líniu produktov starostlivosti o pleť. Tiež radí, aby ste si večer urobili masáž tváre.

Ak chcete skontrolovať účinok krému, stačí ho natrieť na kožu pred letom v lietadle alebo pred návštevou kancelárie s klimatizáciou či kúrením. Ak je aj po niekoľkých hodinách koža v dobrom stave, potom je vhodný.

Salma Hayek si vždy večer osprchuje, aby zo seba zmyla všetku negatívnu energiu a nečistoty. Predtým si rada urobí masáž tela suchou kefou – tento postup zlepšuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté bunky a slúži aj ako dobrá prevencia pred celulitídou či kŕčovými žilami. Z času na čas sa herečka zúčastní thajskej masáže.

https://www.instagram.com/p/BtiqHWlFicL/

Salma venuje zvláštnu pozornosť aj svojim vlasom. Farbu vlasov nikdy nijako radikálne nemenila a teraz si len zafarbuje šediny. Hovorí: „Stručne povedané, všetky tučné jedlá sú dobré pre vlasy. Môžete ich dokonca namazať guacamole omáčkou a bude to dobré. Myslím to úplne vážne.

Použite avokádo alebo, verte tomu alebo nie, majonézu.“ Pre väčší lesk herečka odporúča oplachovanie vlasov s jablčným octom.

Salma Hayek je presvedčená, že krása musí byť udržiavaná zvnútra, preto kladie veľký dôraz aj na svoju stravu. „Často varím vývar z kostí – znie to nechutne, ale čo narobím. Pridám do neho polievkovú lyžicu jablčného muštu a túto zmes pijem každý deň. Obsahuje veľa kolagénu, bielkovín a minerálov, je vhodný pre zdravie a pomáha človeku zachovať mladosť.

https://www.instagram.com/p/BsBNs3PlvRC/

Vzhľadom k tomu, som si nikdy nedala pichnúť Botox, ktorého sa mimochodom veľmi bojím. Snažím sa pravidelne piť mrkvové a jablkové šťavy, ale len čerstvé, nie kúpené z obchodu. Okrem toho nepohrdnem ani zdravými tukmi. Napríklad, pijem mandľové mlieko, je prospešné, vrátane našej pokožky.“

Salma Hayek priznáva, že má rada intenzívny make-up.

No nie z hľadiska výrazných pier alebo očí, ale podľa počtu výrobkov.

Radí používať jemné textúry, ktoré môžu byť vrstvené. Hlavné je, aby ste nevytvorili akýsi efekt masky. Ženám tiež radí, aby sa zamerali na kontúrovanie, pretože vďaka správnemu stmavnutiu a zosvetleniu tváre sa môžete ľahko stať o 10 rokov mladší.

A nezabudnite na lícenku, ak nechcete vyzerať ako zombie:

„Dobrý make-up je ten, ktorý si nikto nevšimne. Ak ste ešte nenašli vhodnú farbu lícenky, otvorte ústa a venujte pozornosť farbe sliznici.“ Hlavná vec – starostlivo zmyť make-up pred odchodom do postele.

Hviezda hovorí, že nemá vždy dostatok času na tréning, preto na cvičenie používa každú voľnú minútu. Pri čistení zubov dokáže drepovať, alebo sa ide vonku prebehnúť niekam okolo domu či hotela. A ešte jedna zaujímavá rada: „Nechodím po schodoch obvyklým spôsobom, robím to chrbtom dopredu – mení to postavu a zlepšuje chôdzu. Nestrácajte ani minútu!

https://www.instagram.com/p/BoM30BMFGMW/

Salma Hayek tiež zdôrazňuje, že je potrebné, aby sa žena cítila šťastná, a tým pádom aj mladšia: „Milujem jedlo a víno. Nie je to trendy, ale určite je to dobré na moju náladu. Som šťastná, keď jem. Mám už veľa rokov, no nenechám si do seba vpichovať botox.

A viete prečo? Pretože sa viem dobre najesť! Konzumujem tuky, zeleninu, to je všetko! Ak budete veľa cvičiť a málo jesť, vaša pokožka rýchlo stratí tonus a začne starnúť.

A čo potom? Budete sa cítiť mizerne.“

Preto žite v radosti, ale s rozumom. Potom sa na vašej koži budú objavovať len vrásky z úsmevu, ktorý vám pridá isté kúzlo, nie roky. Každá žena má svoje obľúbené produkty starostlivosti o pleť a účinné cvičenia, ale nikdy vám nezaistia iskru v očiach a nenaplnia vás ženskou energiou.

Povedzte nám v komentároch, čo vás inšpiruje k tomu, aby ste boli krásnou.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...

„Prvýkrát som sa odvážila obliecť si bikiny“: žena s krivkami odhaľuje svoje telo napriek kritike

Ľudia s pár kilami navyše sú terčom mnohých obviňujúcich...

Malé dievčatko sa narodilo bez nošteka. Prešla si peklom a takto vyzerá, keď má 10 rokov

Tessa Evansová sa narodila bez nosa.Narodila sa so zriedkavou...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...

„Prvýkrát som sa odvážila obliecť si bikiny“: žena s krivkami odhaľuje svoje telo napriek kritike

Ľudia s pár kilami navyše sú terčom mnohých obviňujúcich...

Malé dievčatko sa narodilo bez nošteka. Prešla si peklom a takto vyzerá, keď má 10 rokov

Tessa Evansová sa narodila bez nosa.Narodila sa so zriedkavou...

Matka podstupovala chemoterapiu a rozlúčila sa so svojou rodinou, ale ukázalo sa, že v skutočnosti nemá rakovinu.

Keď Lisa Monková, matka dvoch detí, začala pociťovať bolesti...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale málokto si uvedomuje, že rovnako dôležité sú aj listy z orecha. Listy obsahujú vitamíny, glukozidy,...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných 80 alebo viac rokov veľmi vyvinula. V archívoch spoločnosti Pathé News*, priekopníka filmovej žurnalistiky, sme našli...

„Prvýkrát som sa odvážila obliecť si bikiny“: žena s krivkami odhaľuje svoje telo napriek kritike

Ľudia s pár kilami navyše sú terčom mnohých obviňujúcich a kritických pohľadov. V tejto toxickej situácii sa táto žena s krivkami rozhodla postaviť sa...
Verified by MonsterInsights