Ako môže mesiac vášho narodenia odhaliť temné stránky vašej osobnosti?

Mesiac narodenia môže definovať váš charakter a jedinečné vlastnosti. No zatiaľ čo o „svetlých“ kvalitách sa píše všade, o tých „temných“ sa akosi mlčí.

Kto ale rád počúva kritiku na vlastnú osobu? My sa však nebojíme a zhotovili sme najdôležitejšie nedostatky ľudí, narodených v každom jednom mesiaci. Pozrite sa pravde do očí!

Január

Nie sú fanúšikmi kompromisov, vo vzťahoch s priateľmi a príbuznými obhajujú svoje názory až do samotného konca. Takáto neflexibilnosť im často škodí.

Február

Učia sa zo svojich chýb, zakaždým, čo sa postavia na nové hrable. Rozhodnutia robia najradšej sami, nepočúvajú rady iných a to aj v prípade, že sú správne.

Marec

Zraniteľnosť a odpor im nie sú vôbec cudzie, niekedy sa aj sami radi pochvália. Ak ich urazíte, môžete sa pripraviť na to, že tak skoro vám určite neodpustia. Ľudia narodení v tomto mesiaci majú radi, keď ich ostatní ľutujú a súcitia s nimi.

Apríl

Výbušnosť, podráždenosť a neschopnosť rýchlo uhasiť hnev. Našťastie, výbuchy zlosti sú spravidla krátkodobé, ich autorita tým nijako neupadne do zabudnutia.

Máj

Samoľúbosť a sebectvo – hlavné nedostatky ľudí narodených v tomto mesiaci. Nadmerné nadšenie týkajúce sa ich vlastnej osoby môže spôsobiť prerušenie mnohých vzťahov.

Jún

Klebety, škandály, intrigy a vyšetrovanie – to je ich biznis. Milujú ak môžu strkať nos do záležitostí iných ľudí, analyzujú ich, jednoducho preto, že z toho majú neskutočné potešenie.

Júl

Dramatizujú aj to, čomu by iní jednoducho nevenovali žiadnu pozornosť. Ak pociťujú smútok alebo radosť, buďte si istí, že o tom budete vedieť.

August

Charakterizuje ich impulzívnosť a túžba byť prvý za každú cenu. Ignorujú pravidlá slušnosti a pocity iných ľudí, ​​ak sú presvedčení, že im to pomôže uspieť.

September

Zapodievajú sa vlastnými výčitkami  a neraz u nich pozorujete neustálu sebakritiku. Nadmerná prieberčivosť a hľadanie ideálu môže zničiť ich životy.

Október

Konštantné výkyvy nálad a častá neschopnosť rýchlo sa rozhodnúť často spôsobujú, že strácajú svoj drahocenný čas a nevedia si vychutnať prítomnosť okamihu. Napriek všetkým ich výhodám sa nemôžu rozhodnúť, čo v živote potrebujú.

November

Výkyvy nálad a cynická otvorenosť. Svojich blízkych zaťažujú svojou neprimeranou náročnosťou a hádavosťou kvôli maličkostiam.

December

Šikovne maskujú svoje skutočné pocity, ktoré vymenia za povrchovú nedobytnosť. Ich schopnosť držať kamennú tvár môže zmiasť kohokoľvek.

My sme sa v tom našli. A čo vy?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako môže mesiac vášho narodenia odhaliť temné stránky vašej osobnosti?”