Celú miestnosť zapratali toaletným papierom, aby sa mohla ich mačka hrať. Jej reakcia ovláda celý internet!

Niektorí ľudia tak veľmi milujú svoje zvieratá, že sú ochotní pre ne urobiť čokoľvek. Jednými z týchto ľudí sú aj majitelia mačky s menom  Pusic.

Image credits: CatPusic

Pusic žije u bieloruského páru od decembra 2014. Keď sa raz vrátili domov z iného mesta, neďaleko našli krabicu s mačiatkom. Okamžite si ho vzali domov a začali sa oň starať.

Image credits: CatPusic

Mačiatko sa rýchlo začlenilo do rodiny. Pusic svoju rodinu nadovšetko miluje a neváha im svoju lásku dokazovať. Rád im oblizuje tváre a objíma ich.

Image credits: CatPusic

Potom, čo pár zverejnil video objatí a bozkov od Pusica, sa táto mačka stala internetovou senzáciou.

Rodina mačke stále zaobstaráva nové hračky a jeho vášeň pre toaletný papier odhalili už v útlom veku.

Image credits: CatPusic

Majitelia Pusica urobili svojmu miláčikovi obrovské prekvapenie, keď celú izbu pokryli toaletným papierom. Použili na to až 100 roliek. Pozrite sa, aká bola reakcia mačky, keď ju vpustili do izby.

Zdroj:            boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Celú miestnosť zapratali toaletným papierom, aby sa mohla ich mačka hrať. Jej reakcia ovláda celý internet!”