Domáce laminovanie vlasov: lacnejšie a prospešnejšie než akákoľvek chémia. Takto to zvládne každý

Laminácia vlasov je veľmi populárna metóda úpravy vlasov pre ženy všetkých vekových kategórií. Má skutočne veľmi pozitívny vplyv na krásu vlasov – dokonale  vyhladzuje vlasovú štruktúru, dodáva im objem, silu a lesk!

Len si to predstavte, už žiadne problémy s česaním! Samozrejme, nie každý má peniaze na lamináciu vo vlasovom salóne. Pravdou je, že pre maximálny účinok, je salón potrebné navštíviť niekoľkokrát.

Na dosiahnutie tohto výsledku vám ponúkame ľahko pripraviteľnú masku určenú na domácu lamináciu. Skúste to a nebudete ľutovať.

Čo na to budete potrebovať?

  • 1 pl jedlej želatíny
  • 3 pl horúcej vody
  • 1 pl balzamu na vlasy alebo masky podľa vášho výberu

Postup a aplikácia

Želatínu zalejte horúcou vodou, nie vriacou a miešajte, aby sa prášok rozpustil.

K zmesi pridajte 1 pl obyčajnej vlasovej masky na vlasy alebo balzam. Mimochodom, môžete tiež pridať rôzne vitamíny alebo obľúbené éterické oleje.

Výslednú masku aplikujte na čisté vlasy po celej ich dĺžke zdola nahor.

Snažte sa, aby ste masku nenanášali aj na korienky. Taktiež sa nezabudnite vyhnúť pokožke hlavy, inak budete mať nepríjemný efekt vo forme zlepených mastných vlasov.

Teraz je to už maličkoť – dajte si na vlasy kozmetickú čiapku a hlavu si omotajte potravinovou fóliou.

Vrch hlavy ešte môžete omotať uterákom, aby ste maximálnym spôsobom dokázali udržať potrebné teplo. Po 30 minútach vlasy opláchnite pod teplou vodou bez použitia šampónu.

Taktiež nie je nutné, aby ste si vlasy vyfúkali fénom  – jednoducho ich nechajte  vyschnúť obyčajným spôsobom.

Odporúčame, aby ste si túto masku robili 2-krát týždenne po dobu jedného mesiaca. Vďaka tomu budú vaše vlasy vyzerať krásne a upravene.

Skúšali ste už túto masku? Aký bol výsledok?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Domáce laminovanie vlasov: lacnejšie a prospešnejšie než akákoľvek chémia. Takto to zvládne každý”