„Na našu svadbu zavítala žirafa.“ Takto to vyzeralo!

Tento šťastný pár si urobil fotografiu spolu s nádherným a veľmi dobromyseľným stvorením, ktoré nedokázalo udržať svoju zvedavosť na uzde a prišlo na svadbu!

Ich spoločnosť sa žirafe páčila natoľko, že tam strávila 20 minút a svojou prítomnosťou potešila každého svadobného hosťa. A nielen tých!

Mať na svadbe žirafu si nemôže dovoliť len tak hocikto a tento zamilovaný pár mal neuveriteľné šťastie.

Ženích a nevesta, Luke a Tristan Karshagenovci, obaja pochádzajúci z krásneho Kapského mesta v Južnej Afrike. Svoj svadobný deň oslávili počas nádherného slnečného dňa, obklopení rodinou a priateľmi.

Pre všetkých to bol najkrajší deň plný lásky, smiechu a neskôr aj veľmi roztomilou a zvedavou žirafami.

Počas oslavy sa pár rozhodol urobiť si pár fotiek, keď zrazu z ničoho nič táto krásna žirafa vystrčila hlavu zo stromov, aby videla, čo tam títo ľudia robia.

Hostia boli veľmi nadšení a neraz sa pristavili, aby mohli túto žirafu pozorovať.  Vzrušenie sa rýchlo zmenilo na hrôzu: keď elegantne začala prechádzať kríkmi, všetci utiekli, družičky sa schovávali za stromy, nevesta so ženíchom stáli a sledovali toto krásne stvorenie!

Tento roztomilý obor sa pri pohľade na nich zastavil a následne začal hľadať družičky a ňuchať ich kytice.

Niekto kričal, niekto sa chichotal a iní sa radovali. Všetci sa upokojili, keď si uvedomili, že tento zázrak prírody tam prišiel len preto, že bol zvedavý.

Žirafa sa prikrčila k Lukovi a Tristan, ako by ich požiadala, aby sa pevne objali a pobozkali. Spoločne vytvorili množstvo skvelých fotografií! Predtým, než žirafa odišla, dovolila im, aby ju objali a pohladili.

 

Bol to úžasný zážitok: akoby aj žirafa požehnala ich manželstvu.

Po tomto zážitku sa ich nálada na svadbe ešte viac zlepšila – všetci sa rozprávali a smiali na tom, aké mali šťastie, že ich samček žirafy prišiel navštíviť.

Ako sa neskôr ukázalo, meno tejto nádhernej žirafy je Abby. Ide o nežného tvora, ktorý žije v prírodnej rezervácii, miluje ľudí a často chodí po okolí, aby natrafil na náhodných okoloidúcich.

Neuveriteľný príbeh! Ako by ste reagovali vy na takéto stretnutie so žirafou?

foto: Stephanie Norman Photography

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “„Na našu svadbu zavítala žirafa.“ Takto to vyzeralo!”